Reperul
Politic

Theodor Paleologu (PMP): Lucian Croitoru, propunerea pentru funcția de premier (VIDEO)

Theodor Paleologu, candidat pentru funcția de președinte al României din parte PMP a fost prezent în platorul emisiunii „Deschide Lumea”. Paleologu a rămas profund impresionat de felul în care a interacționat cu gălățenii veniți să-l vadă duminică, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați.

În emisiunea de la Realitatea TV Galați-Brăila, Paleologu și-a reafirmat convingerea că va reuși să intre în turul doi al alegerilor prezidențiale, bazându-se pe voturile electoratului de dreapta.

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale a fost întrebat care ar fi persoanele pe care le-ar nominaliza, fără nicio ezitare, pentru funcția de prim-ministru. Primul nume pe care l-a rostit a fost Lucian Croitoru – economist, consilier pe probleme de politică monetară al guvernatorului Băncii Naționale a României.

Cred ca primul nume care-mi vine în minte este Lucian Croitoru. Este un om pe care-l respect foarte mult. Am fost în guvernul Croitoru, cel din 2009, care nu a fost validat de Parlament. În rest, nu prea are rost să dai nume pentru că depinde de situația din Parlament. Nu e bine să arunci cu nume. Sigur, Cioloș e un om care are experiență, are greutate. Orban e presedintele PNL (…). Nu e vorba despre persoana care-mi place mie. Mie îmi place Croitoru foarte mult, dar trebuie văzut dacă în Parlament există o majoritate pentru un premier desemnat. Desemenarea permierului nu se face că așa vrea președintele, ci ținând cont de situația politica din Parlament și de situația politică din societate”, a declarat Paleologu.

 

Postări asemănătoare

Ministrul de Interne: Poliția ar putea face plângeri penale împotriva protestatariilor de la Galați și Iași

Reperul

(VIDEO) Ionuț Pucheanu, autoevaluare după trei ani și jumătate de mandat: „Mi-aș da nota 8,5”

Reperul

Vasile Varga: Proiectul de eliminare a taxei pe apa de ploaie de pe facturile cetățenilor va intra în dezbaterea Camerei Deputaților

Reperul