Reperul
Administratie Galati

Parcare cu spații de joacă pe acoperiș

Primăria municipiului Galați informează că a fost lansat în licitație contractul privind realizarea unei parcări supraterane în cartierul Micro 21, pe Strada Victor Vâlcovici,  în zona blocurilor L6, D7 și D8, sufocată în prezent de vechile garaje.

Principalele lucrări vizează: realizarea construcției, închideri cu panouri din tablă perforată, învelitoare tip terasă circulabilă, instalații interioare și exterioare de alimentare cu apă și canalizare, instalații de stingere a incendiilor cu hidranți interiori și exteriori, instalații electrice de iluminat, iluminat de siguranță, detecție și avertizare la incendiu, sistematizare verticală, spații de joacă pe acoperiș, sistem automat de parcare, stații de încărcare pentru vehiculele electrice.

Construcția va avea o suprafață desfășurată de 10.000 de mp și vizează peste 400 de locuri de parcare.

Valoarea estimată a contractului este de 21.757.587,46 lei fără TVA, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 14.10.2022.

Postări asemănătoare

CJ Brăila și-a înființat propriul club sportiv

Reperul

Finanțări de până la 100.000 euro și formare antreprenorială pentru studenți, masteranzi şi doctoranzi prin proiectul AntRES 2.0

Reperul

A. Popa (PNL Brăila): “Nu știu cu ce compară domnul președinte, când spune că pe drumurile județene se circulă din ce în ce mai bine: cu câmpul proaspăt arat, după o ploaie torențială?”

Reperul