Reperul
Social

Parcările pe trotuar, pe spațiul verde și pe scuaruri, cele mai amendate de Poliția Locală

* În iulie, polițiștii locali au aplicat 687 de amenzi în sumă de peste 170.000 de lei și au aplicat 137 de puncte penalizare pentru parcări ilegale *

687 de sancțiuni contravenționale în sumă de peste 170.000 lei și 137 de puncte penalizare au aplicat în luna iulie polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și polițiștii de la ordine publică, în cadrul Planului de măsuri „Parcarea – 2018”.

Și în luna iulie cele mai multe amenzi au fost date pentru parcarea autovehiculului pe trotuar, pe spațiul verde și parcarea pe scuar, conducătorii auto în cauză fiind sancționați în conformitate cu prevederile HCL 260/2018.

Au mai fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru: autoturisme expuse la vânzare pe domeniul public, autoturisme abandonate pe domeniul public, încălcarea OUG 195/2002 (oprirea interzisă, staţionarea interzisă, acces interzis, acces interzis 3,5 t); încălcarea prevederilor HCL 425/2011.

De la demararea Planului de măsuri „Parcarea – 2018” (în luna februarie), au fost aplicate un număr de peste 3.000 de sancțiuni contravenționale în sumă de peste 400.000 lei.

Planul de măsuri – “Parcarea 2018” va continua la nivelul municipiului Galați până la finele anului. În luna august se va acționa cu precădere, în următoarele zone: strada Costache Conachi, tronsonul cuprins între strada Brăilei și strada Laminoriștilor (Parma); strada Textiliștilor, tronsonul cuprins între strada Costache Conachi și strada Strungarilor; Țiglina II; strada Brândușei/strada Fagului, în porțiunea delimitată de intersecția cu strada Mihail Sadoveanu și intersecția cu strada Gheorghe Doja; strada Traian, tronsonul cuprins între b-dul Marea Unire și strada Basarabiei; strada Barboși; strada Dr. Mihail Petrini-Galatzi; strada Sucevei; strada Domnească, tronsonul cuprins între strada Basarabiei și strada Cezar.

Postări asemănătoare

Amenzi de peste 30.000 de lei date pentru nerespectarea regulilor de prevenire a SARS- CoV-2, în ultimele 24 de ore

Maria Vlad Romaniţă

Guvernul a crescut plafonul pensiei până la cere se acordă compensarea de 90% la medicamente

Reperul

Polițiștii brăileni, cu ochii pe școli

Maria Vlad Romaniţă