Reperul
Social

Parteneriat cu Agenția Națională Antidrog

A fost semnat un parteneriat între Consiliul Județean și Agenția Națională Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Galați. Astfel, prin decizia consilierilor județeni, a fost aprobat un sprijin financiar în valoare de 55.000 de lei pentru achiziționarea materialelor necesare desfășurării campaniilor de informare, educare, conștientizare și prevenire a consumului de droguri.

“Vor fi achiziționate simulatoare auto cu ecran TV, astfel încât tinerii să vadă ce înseamnă să conduci sub influența drogurilor, ecrane holografice cu tematică antidrog, ochelari cu ajutorul cărora este simulat efectul consumului de stupefiante sau alcool, precum și alte materiale de care ofițerii antidrog au nevoie pentru a le explica elevilor și tinerilor din Galați cât este de periculos consumul acestor substanțe interzise.

Astfel, vor putea fi organizate mai multe acțiuni de informare și educare privind consumul substanțelor adictive, precum și intervenții directe de sprijin a celor care au nevoie și se adresează Agenției Naționale Antidrog pentru ajutor. Ultimele statistici arată că numărul celor care consumă droguri este din ce în ce mai mare, iar adolescenții sunt cei mai expusi, mai ales atunci când se confruntă cu situații dificile.

Suntem alături de Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Galați în această bătălie împotriva stupefiantelor”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Postări asemănătoare

Proteste la Spitalul TBC şi la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi

Maria Vlad Romaniţă

O înștiințare de la ”Apă Canal” i-a dat palpitații unei gălățence

Maria Vlad Romaniţă

De azi până duminică poți cumpăra o limonadă și poți ajuta copiii nevoiași să meargă la școală

Reperul