Reperul
Social

Parteneriat între Consiliul Județean și Asociația Persoanelor cu Handicap “Sporting Club” Galați

Consiliul Judeţean Galaţi se implică în organizarea și desfășurarea competiției sportive „Cupa Danubius”, ediția 2021. Ieri, 27 iulie, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean, a fost aprobat parteneriatul dintre Consiliul Județean Galați și Asociația Persoanelor cu Handicap „Sporting Club” Galați, în vederea organizării competiției sportive „Cupa Danubius”, ediția 2021.

“Și anul acesta suntem alături de Asociația Persoanelor cu Handicap <Sporting Club> Galați și vom asigura cazarea, masa și premiile la cea mai importantă competiție sportivă destinată persoanelor cu handicap locomotor desfășurată la Galați. Sportivi din țară și din străinătate vor participa la competiții de pescuit, atletism sau tir. Dincolo de întrecerea sportivă, acest eveniment este și despre integrarea socială a persoanelor cu handicap, recuperarea fizică prin mișcare și relaxare în aer liber. Însă, până la <Cupa Danubius>, săptămâna viitoare, la balta Zătun, se va organiza o nouă ediție a Campionatului Național de Pescuit pentru Persoanele cu Deficiențe de Vedere”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Evenimentul va avea loc în perioada 25 – 28 august 2021, iar la această competiție au confirmat participarea pâna acum aproximativ 100 de sportivi cu handicap locomotor.

Postări asemănătoare

Nouă elevi brăileni au obținut 10 pe linie la Evaluarea Naţională

Reperul

P: Masajul ce reface echilibrul interior. Terapia VEEDA îmbunătățește starea fizică și emoțională

Reperul

Anchetă la Spitalul Județean după ce pacienții au spus că au fost obligați să se testeze în privat

Maria Vlad Romaniţă