Reperul
Eveniment Galati Social

Patru maşini rămase în zăpadă la Scânteieşti au fost deblocate de drumari. Trei trenuri cu plecare din Galați au fost anulate

* Galațiul iese de sub codul galben de ninsoare și viscol la noapte *

În ciuda viscolului, în judeţul Galați se  circulă pe toate drumurile  naționale şi judeţene. Asta chiar dacă pe unele dintre acestea vizibilitatea este extrem de redusă, iar, punctual, au existat suluri de zăpadă. Şi la această oră utilajele de la Drumuri Naţionale patrulează pe toate drumurile, iar utilajele de la Drumuri Judeţene acţionează în special acum, non stop, în zonele Slivna – Albeşti, Cudalbi – Băleni, pentru a menţine deschise drumurile.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a raportat o singură situaţie cauzată de vremea nefavorabilă. A avut loc în zona Scânteieşti. „Patru maşini rămăseseră blocate din pricina sulurilor de zăpadă. În ajutor au plecat şi forţe de la pompieri, dar s-a intervenit cu utilajele celor de la Drumuri şi după  jumătate de oră s-a deblocat calea de acces, nu  erau copii în acele maşini”, a declarat lt. col. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Din pricina viscolului, potrivit site-ului CNAI, astăzi, trei trenuri care urmau să plece din Galaţi către Tg. Bujor, Bucureşti Nord şi Făurei au fost anulate.

Potrivit celei mai recente atenționări emise de Administrația Națională de Meteorologie, județul Galați iese de sub codul galben de ninsoare și viscol în această seară, la ora 23:00.

Postări asemănătoare

Vineri, protest al sindicaliştilor din poliţie, penitenciare şi armată

Reperul

Gălățean de 50 de ani mort într-un accident rutier în județul Brăila

Reperul

(VIDEO) C. Fotea, despre modernizarea Planetariumului: „Va fi ceva wow”

Reperul