Reperul
Eveniment Politic

Paul Ichim, despre relația cu George Stângă: “Chiar vreți să auziți niște vorbe din spatele blocului?”

Doctorul Paul Ichim, fost senator liberal, a criticat în termeni duri actuala activitate a filialei gălățene a PNL. Lipsa unor oameni care să fi performat în viața profesională, apariția unor persoane aflate în căutarea unor sinecuri, numirea pe funcții a unor activiști de partid au fost puncte pe care fostul senator gălățean le-a adus în discuție la Deschide Lumea, emisiune difuzată la Realitatea TV Galați – Brăila.

“Acum, dacă-mi dați zece nume de profesioniști (de la PNL Galați n.r.) în târg, eu vă mulțumesc (…). Vin indivizi «no name» în funcții înalte. O să spună populația «ce faceti, fratilor, faceti exact ca psd-istii ? »”.

Invitat să comenteze relația sa cu actualul președinte al PNL Galați, George Stângă, doctorul Ichim a lăsat să se înțeleagă că aceasta e ca și inexistentă: “chiar vreți să stricăm emisiunea pe final? Chiar vreți să auziți niște vorbe din spatele blocului? E o chestiune de manual de bune maniere: în momentul în care ai avut un senator PNL (…), nu pui o tovarășă secretară, care nici nu știe pe ce lume trăiește (…) să mă sune și să zică «sunteti chemat la sediu» (…). Uitați-vă la activitatea parlamentarilor liberali gălățeni. De vreo patru ani au fost foarte… muți. Eu nu i-am auzit să transmită vreun mesaj într-un anumit domeniu (…). Sunt o grămadă de tipi, de la toate partidele, care, pe conjunctura politică, au învățat să trăiască. Dacă-i dai afară din politică, devin niște mari anonimi”, a declarat Paul Ichim.

Postări asemănătoare

PNL Brăila vrea să trimită PSD acasă, după o guvernare dezastruoasă, și nu pierde vremea cu dispute interne

Reperul

Bătălia pentru Galați, faza pe cifre

Sorin Rugină

Antoneta Ioniță: De dragul lui Liviu Dragnea și numai pentru interesul lui personal, PSD pune într-un real pericol statutul României în UE

Reperul