Reperul
Politic

Paul Ichim: După venirea lui Stângă la conducerea PNL Galaţi, partidul a făcut doi paşi în spate

* Fostul senator a reproşat lipsa de vizibilitate a filialei şi neimplicarea în dezbaterea publică *

PNL Galaţi a făcut doi paşi în spate după ce senatorul George Stângă a preluat conducerea organizaţiei judeţene de la deputatul Victor Paul Dobre. Afirmaţia a fost făcută de fostul senator PNL de Galaţi, reputatul chirurg Paul Ichim, în ediţia de marţi a emisiunii “Deschide Lumea”, de la Realitatea TV Galaţi-Brăila. “După părerea mea, e vorba de doi paşi: unul în faţă, unul în spate. Hai să îi băgăm pe amândoi în spate!”, a declarat Paul Ichim.

Doctorul i-a reproşat conducerii filialei liberale faptul că organizaţia nu este vizibilă. “Aţi auzit ceva de filiala din Galaţi?”, a întrebat, retoric, liberalul.

De asemenea, Ichim a remarcat şi neimplicarea liderilor PNL Galaţi în dezbaterea publică pe teme de actualitate, cum ar fi scandalul iscat de modificarea legilor justiţiei. “Avem doi preşedinţi, unul la judeţ şi unul la municipiu, domnul Stângă şi domnul Gâscă. La amândoi scrie în CV că sunt jurişti. Să lămurească populaţia dacă e bună sau nu e bună sau cât de nebună e treaba asta cu legea justiţiei!”, a afirmat liberalul Paul Ichim.

Dr. Paul Ichim, senator PNL de Galaţi în mandatele 2008-2012 şi 2012-2016, a fost un critic vehement al fostului preşedinte al organizaţiei liberale din sudul Moldovei, “veteranul” Victor Paul Dobre, înainte ca acesta să fie înlocuit de George Stângă, în aprilie 2017. Ichim i-a cerut în dese rânduri lui Dobre să lase locul altora la conducerea filialei, militând în acelaşi timp pentru reforme şi transparenţă în interiorul partidului.

 

Postări asemănătoare

Deputatul liberal Vasile Varga susține deschis familia tradițională

Reperul

(VIDEO) Pucheanu: “Câțiva consilieri din opoziție mimează inteligența”

Sorin Rugină

Primăriile pot emite autorizații de construire și certificate de urbanism. Consiliul Județean dezinformează primarii din județ

Reperul