Reperul
Eveniment Galati

Percheziții la contrabandiștii de țigări și alcool

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Galați au făcut nu mai puțin de 25 de percheziții într-un dosar care viza contrabanda cu țigări și alcool.

Acținunea s-a derulat ieri sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați

„Din cercetări a reieșit că, din anul 2015 până în prezent, persoanele bănuite ar fi procurat, transportat și depozitat la domiciliu țigarete fără timbru de accizare sau cu timbru de accizare Republica Moldova, pe care le-ar fi comercializat ulterior, pe raza municipiului Galați”, se arată într-un comunicat de presă.

În urma perchezițiilor polițiștii au găsit 967 de pachete de țigări fără timbru de accizare sau cu timbru de accizare Republica Moldova, 316 sticle cu băuturi alcoolice cu timbru de accizare din Republica Moldova, precum și 56.400 lei, 535 euro și 530 lire sterline.

„Au fost puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul poliției, în vederea audierii. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Galaţi, S.O.P., S.I.C, S.A.E.S.P., S.I.A.S. și Serviciului Criminalistic”, se mai arată în comunicatul de presă transmis de polițiști.

Postări asemănătoare

Capacitatea ATI COVID a Spitalului Județean este depășită! Trei medici au fost transferați la București

Maria Vlad Romaniţă

O elevă de clasa a opta a fost agresată lângă școală de alți adolescenți

Maria Vlad Romaniţă

„Bucurie în Mişcare” animă Galaţiul în acest weekend

Reperul