Reperul
Eveniment

Percheziții la suspecți de braconaj piscol

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Galați, cu participarea reprezentanților de la Agenția Națională de Pescuit și Acvacultură Galați, au efectuat patru percheziții domiciliare în localitatea I.C. Brătianu, din județul Tulcea, la patru persoane bănuite de braconaj.

În urma acestor percheziții domiciliare au fost ridicate mai multe produse din pește, respectiv scrumbie -527 kilograme, crap-25 kilograme, novac-9 kilograme, somn-7 kilograme, 6 bucăți de cap de cegă, cu o greutate de 0,9 kilograme, 2 bucăți de cap de cegă și 7 bucăți de trunchi de cegă, în greutate de 5 kilograme, pește subdimensionat din speciile somn, șalău și mreană, în greutate de 3,8 kilograme și o bucată de păstrugă de 3 kilograme, Toată cantitatea de pește era în stare congelată.

Totodată, au fost ridicate și două bidoane în care se află un lichid de culoare verde, circa 100 de litri, bănuit că ar fi combustibil achiziționat fără acciză.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați în vederea probării întregii activități infracționale a persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii de braconaj piscicol și a luării măsurilor legale care se impun.

 

Postări asemănătoare

CJ Galați depune spre finanțare prin PNRR un nou proiect de gestionare a deșeurilor

Reperul

(VIDEO) Minor accidentat după ce, alaturi de alți copii, hărțuiau un bătrân

Maria Vlad Romaniţă

Copac doborât de vânt și ploaie

Maria Vlad Romaniţă