Reperul
Economic Social

Peste 1.700 de slujbe oferite la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

* De aceste posturi s-au arătat interesate 1.750 de persoane, dintre care peste 400 au fost selectate *

Agenția Judeteană pentru Ocuparea Forței de Muncă Galați a organizat în data de 12 aprilie 2019 bursa generală a locurilor de muncă. Cei 78 agenți economici înscriși la târgul de slujbe au oferit 1.702 locuri de muncă vacanțe în municipiile Galați și Tecuci. Dintre cele 1.702 locuri de muncă oferite de agenții economici din județul Galați, 224 au fost pentru cei cu studii superioare și 1.478 pentru cei cu studii medii. Numărul persoanelor în căutarea unui loc de muncă participante la eveniment a fost de 1.750, dintre care 1.500 au fost din Galați și 250 din Tecuci.

Ca element de noutate, la bursă au fost prezenți și 12 deținuți din Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, care își ispășesc pedeapsa în regim deschis și care au decis să intre în contact cu angajatorii, sperând ca la apropiata eliberare să găsească mai ușor un loc de muncă. Deținuții erau calificați pentru a munci în construcții sau nu aveau nici un fel de calificare.

Per total, dintre persoanele participante la bursă în Galați și Tecuci, au fost selectate în vederea încadrării 403 persoane.

Domeniile cu cele mai solicitate ocupații au fost: activități de investigație și protecție, construcții de clădiri, fabricare articole de îmbrăcăminte, activități de secretariat servicii suport și alte activități de servicii prestate, industria metalurgică, fabricarea calculatoarelor și a produselor electronice, fabricarea de mașini, utilaje și echipamente.

Postări asemănătoare

Petrecere de Valentine’s Day a pensionarilor din Galați

Maria Vlad Romaniţă

Ministerul Sănătăţii îi explică deputatului PNL Antoneta Ioniţă ce sunt “cheltuielile social-culturale” de 269 de milioane din bugetul CNAS

Sorin Rugină

Doi frați au fost retrași de părinți de la școală

Maria Vlad Romaniţă