Reperul
Social

Petrecăreți amendați de jandarmii gălățeni

Zece gălățeni au fost sancționați contravențional de către jandarmi pentru deranjarea liniștii locatarilor. Cei mai mulți dintre gălăgioși au spus ca aniversau diverse evenimente în familie. 

”În ultimele trei zile, zece gălățeni cu vârste diferite s-au ales cu amenzi între 200 lei și 500 lei pentru deranjarea liniștii locatarilor. Jandarmii au fost sesizați prin dispecerat și prin apel 112 de către vecini, aceștia nemaisuportând zgomotul produs și nerespectarea timpului de odihnă. Printre persoanele sancționate s-au aflat și trei tineri care au fost surprinși în scara unui bloc în timp ce înjurau locatarii care le-au atras atenția asupra vocabularului folosit. Sancțiunea a fost completată și cu amendă pentru nepurtarea măștii de protecție. În celelalte cazuri, gălățenii au fost sancționați pentru muzica care răsuna din boxe la o intensitate mare, faptele petrecându-se după ora 22:00, iar într-un singur caz proprietarul apartamentului a fost sancționat de două ori deoarece a refuzat să respecte liniștea vecinilor și a continuat să asculte muzică la aceeași intensitate”, a declarat Cătălin Badin, purt.de cuv. IJJ Galați. A doua amendă și-a atins scopul, deoarece bărbatul, în vârstă de 45 ani, a încetat ”spectacolul nocturn.” 

Postări asemănătoare

Anchetă la Zoo Galați

Maria Vlad Romaniţă

Tehnici de Interconectare în Electronică – TIE 2019, organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” și Politehnica București

Reperul

Start al cursurilor de vară GRATUITE organizate de Asociația Tehnopol pentru elevii de gimnaziu

Reperul