Reperul
Politic

Picu Roman: Sunt victima unui fake news!

* Viceprimarul susține că sensul declarațiilor sale a fost schimbat *

Viceprimarul Picu Roman declară că este victima unui fake news, după scandalul iscat de declarațiile pe care le-a făcut la Pro TV.

“Sunt victima unui fake news care dovedește puterea de manipulare. Am dat un interviu de 15 minute din care au fost extrase doar trei propoziții care au denaturat sensul celor declarate de mine. Prin vizitarea orașelor port din Europa, Amsterdam, Rotterdam și Hamburg, am constatat că secretul turismului lor constă într-un cocktail de sex, droguri și cazinouri. Dar noi ne dorim așa ceva? Această întrebare nu apare în film. Eu am propus un alt fel de turism, acela de “îndumnezeire”, ținând cont de Biserica Precista care “privește” către Munții Dobrogei, către peștera unde a viețuit Sfântul Apostol Andrei”, a declarat viceprimarul Picu Roman pentru reperul.ro.

Picu Roman declarase anterior la Pro TV: „Numitorul comun pentru turism este un cocktail format din trei ingrediente numite așa: sex, droguri și cazinouri. Noi nu ne putem să ne transformăm în agenți de circulație și să stăm pe mijlocul Dunării și să spunem: „Trageti la mal!”. Cine nu vrea să înțeleagă și merg spre alte zone, unde îi așteaptă, ca în celelalte porturi, droguri și sex și păcănele, e treaba lor dacă nu înțeleg ce înseamnă această Dunăre magnifică”.

Citește și:

Ionuț Pucheanu: Picu Roman a exagerat în mare măsură!

Postări asemănătoare

Costel Fotea, despre George Stângă: ”Să pună mâna pe carte și să citească!”

Reperul

Bacalbașa, despre degetul mijlociu arătat de Iordache în Parlament: În loc să ne intereseze actul de trădare națională făcut de Iohannis și de unii europarlamentari, ne interesează astfel de căcaturi

Sorin Rugină

Un tricolor gigantic, purtat pe arterele Galațiului

Reperul