Reperul
Eveniment Galati

Pistol descoperit în mașina unui individ acuzat de viol

Oamenii legii gălățeni au descoperit un pistol, în urma unei percheziții, în mașina unui bărbat arestat preventiv pentru comiterea infracțiunii de viol.

„Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Galați, cu sprijinul tehnicienilor specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic, au efectuat o percheziție unui autoturism, care se afla parcat pe strada Laminoriștilor, din municipiul Galați. Autovehiculul aparține unui bărbat, în vârstă de 29 de ani, domiciliat în aceeași localitate, care se află în prezent arestat preventiv într-o cauză în care este bănuit de comiterea unei infracțiuni de viol.

Cu ocazia percheziției efectuate, în torpedou a fost găsit un pistol letal cu glonț, calibru 6,35 mm, care avea în încărcător 5 cartușe, iar din verificările efectuate a reieșit că bărbatul nu figurează ca fiind deținător legal de arme și muniții letale sau neletale.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, cercetările urmând a fi continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

L-au găsit descompus când au venit să îl evacueze din locuința Primăriei

Copil de 2 ani rănit într-un accident rutier

Maria Vlad Romaniţă

Bătrână găsită aproape înghețată

Maria Vlad Romaniţă