Reperul
Politic

Platforma România 100 a lansat și la Galați consultarea „Întrebăm România Împreună”

* Oamenii sunt chestionați despre problemele și prioritățile lor *

Platforma România 100, inițiată de fostul premier tehnocrat Dacian Cioloș, a lansat și la Galați campania de consultare naţională „Întrebăm România Împreună”. „Campania a început pe 10 mai și are la bază un chestionar cu 10 întrebări. Scopul este acela de a afla care sunt problemele și priorităţile reale ale oamenilor pentru anii care vin. Comunitatea locală ‘RO100 Curățăm Galaţiul’ a demarat campania de consultare a gălăţenilor sâmbătă, 12 mai, în Grădină Publică. Vom fi în stradă și în următoarele săptămâni, deoarece vrem să înțelegem ce funcţionează bine, ce am putea îmbunătăţi și ce nu funcţionează din punctul de vedere al celor care își doresc schimbarea”, a comunicat formaţiunea.

Proiectul se va desfășura pe durata a 100 de zile, cu implicarea a peste 1.000 de voluntari din comunităţile locale România 100 și își propune să strângă opinii și propuneri de la cât mai mulți cetăţeni.

Campania are două componente: dezbateri publice și chestionar. „Chestionarul online conține întrebări esențiale despre ce doresc românii pentru următorii 10 ani. Va fi completat și la Galați, în discuții directe, pe stradă, de către membrii Comunității RO100 Curățăm Galațiul. Poate fi completat şi aici: www.romaniaimpreuna.ro/intrebamromania„, a anunţat Platforma România 100.

 

Postări asemănătoare

Comunele Vânători, Piscu, Munteni și Bălășești, modernizate cu bani de la Guvern

Reperul

L. Orban (Forța Dreptei): „Orice creștere a fiscalității va încetini creșterea economică și nu va aduce bani în plus la buget”

Reperul

(VIDEO) Ionuț Pucheanu: „Am putea să bifăm 20 de europarlamentari

Reperul