Reperul
Eveniment Politic

Plecare de la vârful PMP Galați: vicepreședintele Marian Petcu a demisionat

Vicepreședintele Partidului MIșcarea Populară Galați, Marian Anton Petcu, unul dintre cei mai vechi membri ai formațiunii politice, a ales să părăsească această ”barcă”. Într-o postare făcută pe Facebook, Petcu lasă să se înțeleagă că a luat această decizie pentru că nu se identifică cu principiile noului președinte, Eugen Tomac, ales  în urma Congresului  PMP de la București.

După un simulacru de congres, PMP are un nou președinte, de fapt vechiul președinte, cel care mătură cu privirea pe jos în toate discursurile politice. Astăzi (n.r. 19.02.2022), domnul Tomac și-a luat jucăria înapoi cu largul concurs al celor care sunt obișnuiți să pupe diverse dosuri pentru diverse beneficii. A existat varianta unui pol de dreapta veritabil, alcătuit din Forța Dreptei, PMP și USR, însă în România serviciile și foștii securiști își fac bine treaba și reușesc chiar și la 32 de ani de la Revoluție să țină țara captivă în zona interselor obscure”, scrie fostul vicepreședinte PMP, Marian Anton Petcu.

Petcu a ținut să sublinieze, în cadrul aceleiași postări, că nu este de acord cu politica pe care o fac unii astăzi în România și a dezvăluit episodul în care Traian Băsescu, fostul președinte PDL și, ulterior, PMP a ținut morțis ca fiica sa, Elena Băsescu, să devină europarlamentar.

Am crezut cu tărie și am luptat alături de președintele Traian Băsescu de fiecare dată, până în momentul în care politica a interferat și a împins în față odraslele proprii fără niciun merit. Am fost în PDL și știu exact cum a fost ordin pe unitate ca 2 voturi pe fiecare secție de vot să fie trecute în contul Ebei și așa ne-am trezit cu un europarlamentar fără merit. Am muncit enorm timp de 25 de ani în politica de dreapta doar ca alții să urce în diverse funcții pe munca noastră. (…)”, a mai completat Marian Anton Petcu.

Chiar dacă și-a anunțat demisia din Partidul Mișcarea Populară, Marian Anton Petcu spune că își dorește să își găsească cât mai repede locul și construcția politică unde să poată face lucruri pentru români.

Postări asemănătoare

Cătălin Cristache, la Realitatea TV Galați-Brăila: ALDE, un partid susținut de cămătari!

Sorin Rugină

G. Scarlat (PNL Galați): ”Galațiul este unul dintre cele mai afectate județe de secetă”

Reperul

PNL Brăila, către Francisk Chiriac: Încetați cu minciunile și treceți la treabă!

Reperul