Reperul
Politic

PLUS Galați, candidații interni pentru alegerile locale

stiri galati ultima ora

Reprezentanții filalei județene a PLUS Galați anunță că se vor mobiliza pentru creșterea numărului de membri și pentru formarea unei filiale solide. Într-un comunicat de presă, reprezentanții partidului susțin că, în prezent, filiala județeană are 400 de membri, 250 dintre aceștia fiind în municipiul Galați. Ei au anunțat și care sunt propunerile pentru desemnarea candidaților comuni ai Alianței USR-PLUS pentru alegerile locale.

Este nevoie de mobilizarea tuturor membrilor în ceea ce privește recrutarea. Avem perspective reale de creștere”, susțin reprezentanții PLUS Galați care mai săun că acțiunea lor are ca scop principal promovarea unor candidați competenți, pregătiți să exercite în interesul întregii societăți funcția pentru care candidează.

Desemnarea candidaților PLUS pentru orice tip de alegeri se realizează potrivit unui proces intern bazat pe principiul transparenței și deschis unei participări cât mai largi. (…) Au fost prezentați candidații interni la funcția de primar al municipiului Galați (Flavia Susnoschi și Stănică Ambrinoc) și la funcția de președinte al Consiliului Județean Galați (Bogdan Dumitrescu)”, se mai arată în comunicatul transmis redacției noastre.

Candidații PLUS Galați care vor fi selectați vor intra, alături de candidații USR Galați, în competiția internă a Alianței USR PLUS pentru desemnarea candidaților unici.

Foto: facebook.com/PLUSGalati/

Postări asemănătoare

Sate modernizate cu fonduri europene și bani de la Guvern

Reperul

Eugen Tomac: Fuziunea se va face când PMP va putea înghiți PNL… cel puțin la Galați

Reperul

Ionuț Pucheanu: Toate partidele politice care au consilieri locali și care cred că pot influența un vot, cu siguranță, vor veni să ceară! Orice!

Sorin Rugină