Reperul
Politic

PLUS, partidul lui Dacian Cioloș, se organizează în teritoriu

* După lansarea de sâmbătă de la Cluj-Napoca, PLUS lucrează la constituirea de grupuri de inițiativă locală, astfel încât să aibă o rețea de membri și simpatizanți în județe până la alegerile europarlamentare din mai 2019 *

Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – pe scurt, PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj-Napoca de către Dacian Cioloș și echipa de coordonare, în cadrul unei întâlniri cu simpatizanţii şi coordonatorii regionali, a anunțat formațiunea politică. PLUS a fost validat în urmă cu câteva zile, după ce, timp de aproximativ nouă luni, diverși contestatari au încercat să pună piedici prin nenumărate mijloace înregistrării partidului Mişcarea România Împreună (RO+), motiv pentru care s-a lucrat la o alternativă.

„PLUS este partidul cu care vom schimba România în bine. Obiectivul nostru prioritar e să oferim ţării o alternativă“, a declarat Dacian Cioloș, sâmbătă, la Cluj-Napoca.

În acest moment, partidul este înregistrat, iar în teritoriu există deja formată o rețea de grupuri de inițiativă județeană.

„Membrii grupului de inițiativă județeană PLUS Galați fac parte din Regiunea Sud-Est, alături de Tulcea, Vrancea, Brăila, Buzău și Constanța. Coordonatorii regionali sunt Dan Ionescu, Gabriela Dima, Daniela Giurcă și Ovidiu Țentea. Grupul de inițiativă județeană Galați urmează să constituie grupuri de inițiativă locală la nivelul localităților în care se află persoane care și-au depus online cererea de adeziune, astfel încât  în momentul alegerilor europarlamentare, PLUS să aibă formată deja o rețea a membrilor și a simpatizanților din județ“, a informat grupul de inițiativă județeană PLUS Galați.

Cererile de adeziune la PLUS pot fi depuse pe site-ul https://www.ro.plus/adeziune.

Postări asemănătoare

EUGEN DURBACĂ A PLECAT DIN PRO ROMÂNIA!

Sorin Rugină

SURSE: Mircea Toader, secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Reperul

Vasile Varga, PNL: Asistăm la un măcel legislativ, la care PNL refuză să fie părtaş!

Reperul