Reperul
Alegeri Politic

PNL Brăila a decis – Cătălin Boboc intră în cursa pentru președinția CJ Brăila iar Lucian Căprariu în cea pentru fotoliul de primar

Anunțul a fost făcut de organizația județeană a partidului, printr-un comunicat de presă, în care s-a anunțat faptul că: ”auzind vocea brăilenilor care doresc acțiuni concrete dinspre ei,  pentru ei am decis ca împreună cu Partidul  Brăila Nouă să formăm o Alianță locală PNL- Brăila Nouă”. Redăm aici integral textul comunicatului de presă: “Se poate să fim Mandri din nou! Astăzi, 29 iulie, Consiliul Director Județean al filialei PNL Brăila, a decis susținerea, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila, a domnului Cătălin Boboc, lider și om de acțiune într-o perioadă grea pentru noi toți. 

Totodată, auzind vocea brăilenilor care doresc acțiuni concrete dinspre ei,  pentru ei am decis ca împreună cu partidul  Brăila Nouă să formăm o Alianță locală PNL- Brăila Nouă. Transmitem astfel un mesaj puternic de Unitate a dreptei locale și invităm și celelalte formațiuni politice care doresc să redea brăilenilor mândria de trai aici să ni se alăture. Sub noua alianță PNL-Brăila Nouă, anunțăm candidatura pentru postul de primar al municipiului Brăila al domnului Lucian Căprariu, a cărei experiență în dezvoltare urbană și regională îl recomandă cel mai bine în ințelegerea și rezolvarea problemelor acestei urbe. 

Dragi Brăileni! Este mai important ca niciodată, să sancționăm prin votul fiecăruia politica sărăciei, pe care PSD, sub diveresele sale iterații, a dus-o în ultimii 30 de ani și să redăm Brăilei gloria de odionioară, a cărei singuri martori sunt clădirile emblematice ale orașului. Este timpul unui nou “prin noi înșine”, este timpul să ducem Brăila din nou la adevăratul său potențial.

Împreună, avem puterea să fim mandri din nou!”.

Postări asemănătoare

Prof. Dr. A. Nechita (PSD Galați): ”Vreau să-mi fac meseria în condiții oneste, performante”

Reperul

Sistemul public de sănătate nu va face față concurenței dacă Ordonanța pentru spitalele private va fi adoptată fără condiții!

Reperul

Dănăilă: Primarul să vină din Japonia pentru a rezolva problemele de la Braicar!

Reperul