Reperul
Eveniment Politic

PNL Brăila îi cere demisia lui Florin Cîțu

Peste 40 de lideri de organizații județene PNL au semnat o scrisoare prin care îi solicită lui Florin Cîțu să demisioneze de la șefia PNL și să-i lase locul premierului Nicolae Ciucă. Printre primii semnatari se numără și președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Din punctul meu de vedere, singurul care poate aduce o schimbare în bine în viaţa locuitorilor din România este premierul Nicolae Ciucă. Eu mi-aş dori ca dumnealui să preia preşedinţia PNL, asta e opţiunea mea. Nu e o opţiunea pur personală, este opţiunea întregii filiale, m-am consultat şi cu primarii din judeţ şi am luat decizia că este momentul unei schimbări. (…) O schimbare este necesară la acest moment. În perioada cât a fost preşedinte şi cât încă este preşedinte, el a fost un om corect cu noi, dar planurile de viitor şi ceea ce îmi doresc eu pentru filiala locală şi pentru locuitorii din judeţul Brăila nu coincid cu planul dumnealui de dezvoltare”, a declarat deputatul Alexandru Popa, liderul filialei judeţene PNL Brăila.

Cotactat telefonic, deputatul PNL Galați, Onuț Valeriu Atanasiu, a declarat pentru Reperul.ro că: ”S-a votat în Biroul Permanent Județean ca președintele filialei să propună în Biroul Executiv convocarea pentru data de 4 aprilie a Consiliului Național și pentru 11 aprilie, convocarea Congresului Extraordinar”.

Scrisoarea îi va fi înmânată joi lui Cîțu de către prim-vicepreședinții partidului.

Postări asemănătoare

Noapte albă la Biroul Electoral Județean Galați

Maria Vlad Romaniţă

PNL Brăila: Din cauza lui Liviu Dragnea, România riscă izolarea în Europa

Reperul

Europarlamentarul Dan Nica, la Forumul de cooperare în regiunea Dunării: Avem nevoie de proiecte strategice care să contribuie la dezvoltarea regiunii

Reperul