Reperul
Braila Eveniment

Poleiul şi vântul puternic au făcut ravagii pe DN2B! Mai multe mașini au ajuns în șanț sau pe câmp

* Incredibil! Sărăriţele au început să împrăştie substanţe antiderapante pe drum abia după ce în zonă şi-au făcut apariţia primii jurnaliști *

Dezastru pe DN2B, drumul național care leagă Brăila de Buzău! Şoferii care veneau dinspre Buzău înspre Brăila au povestit că, din cauza poleiului şi a vântului puternic, au parcurs un drum de 40 de minute în trei-patru ore. O coloană de maşini lungă de câţiva kilometri s-a format pe această arteră deoarece maşinile nu nu mai puteau înainta din cauza poleiului, cum a fost în zona critică Bentu-Cilibia-Bâlhacu din judeţul Buzău, sau din cauza blocajelor apărute în urma incidentelor rutiere cauzate de carosabilul extrem de alunecos, cum s-a întâmplat între localităţile Mircea Vodă şi Filipeşti din judeţul Brăila.

Doar în tronsonul Mircea Vodă-Filipeşti nu mai puțin de cinci mașini au ajuns în șanț, după ce șoferii nu au mai reușit să le mențină pe drum. Printre aceste autovehicule s-a numărat și o dubă care s-a rostogolit de mai multe ori, aterizând pe plafonieră. Din fericire, șoferul și pasagerul din dreapta au scăpat doar cu câteva zgârieturi, însă șoferii aflați în trafic au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri și SMURD.

Toate cele cinci vehicule ieșite în decor între Mircea Vodă și Filipești au derapat în interval de aproximativ o oră din simplul motiv că, deși mai multe sărăriţe patrulau în zonă, nu împrăştiau nicio substanță antiderapantă pe carosabil! Revoltați, șoferii s-au certat cu şoferii de pe sărăriţe şi au acuzat CNADNR că nu s-a dat cu nimic pe drum. Într-un final, după ce în zonă au apărut primii jurnaliști, sărăriţele au început să împrăștie substanțe antiderapante.

Postări asemănătoare

42 de școli și grădinițe reabilitate deja, 55 rămase de reparat până la primul clopoțel

Reperul

Polițiștii cer ajutorul cetățenilor pentru a găsi un bărbat dispărut

“Arteziană” la o lucrare de schimbare a conductelor de apă din Galaţi