Reperul
Braila Eveniment

Polițist din Brăila cercetat pentru că și-ar fi amenințat soția cu moartea

· Impotriva acestuia, colegii săi au emis și un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile.

Scandalul dintre cei doi soți a izbucnit în data de 11.10.2019, cînd femeia, în vârstă de 34 de ani, de asemenea polițistă, și-a sesizat colegii că soțul o amenință cu moartea și că se teme pentru viața ei.

Faptele reclamate de femeie s-au confirmat însă aceasta a refuzat să facă plângere împotriva soțului ei, în ziua respectivă. A doua zi însă, după ce situația tensionată dintre cei doi a escaladat iarăsi, femeia s-a prezentat la sediul IPJ Brăila, unde a sesizat că soțul său o amenință din nou cu moartea, de această dată solicitând și un ordin de protecție.

La data de 11.10.2019, o femeie, în vârstă de 34 de ani, din Brăila, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în urma unor certuri avute cu soțul său, în vârstă de 40 de ani, acesta i-ar fi adresat ameninţări, care i-au indus o stare de frica pentru viaţa şi integritatea sa fizică. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și i-au adus la cunoştinţă femeii posibilitatea emiterii unui ordin de protecţie provizorie împotriva bărbatului, însă aceasta a refuzat acest lucru și să formuleze plângere penală împotriva soţului său.La data de 12.10.2019, ora 10:30, brăileanca s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului și a sesizat faptul că, în timp ce se afla la domiciliul comun, soțul său, ar fi ameninţat-o din nou. În cauză a fost întocmit dosar penal si se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.Totodată, polițiștii au emis împotriva bărbatului și un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile”, a făcut public Biroul de presă al IPJ Brăila. Polițistul agresiv este agent sef adjunct in cadrul Biroului de Ordine Publica al IPJ Brăila.

Postări asemănătoare

Val de îmbolnăviri și decese din cauza noului coronavirus

Maria Vlad Romaniţă

Inundații la Tecuci

Maria Vlad Romaniţă

A 11-a ediţie a mitingului aviatic “Vădeni Fly-In” are loc sâmbătă

Reperul