Reperul
Social

Polițist din Galați, campion mondial la Karate Fudokan

Polițistul gălățean Butură Alex Dănuț a obținut o medalie de aur și două de bronz la Campionatul Mondial de Karate Fudokan, desfășurat în Germania.În weekend-ul trecut a avut loc la Stuttgart – Germania, Campionatul Mondial de Karate Fudokan, competiție la care au participat aproximativ 1500 de sportivi din peste 30 de țări.

Printre participanții la categoria de vârstă tineret, s-a aflat și Butură Alex Dănuț, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, ale cărui performanțe în competiție i-au adus o medalie de aur și două de bronz.Astfel, polițistul a obținut locul 1 la proba ”enbu mixt” și locul 3 la probele ”fuku go” și ”kata individual”.

Colegul nostru practică ”karate tradițional” în cadrul Clubului Sportiv Kodo Galați, de aproximativ 15 ani, unul dintre antrenorii săi, Mihai Tâmpeanu, fiind de asemenea polițist, cu multiple titluri de campion mondial, european și national”, a spus cms. șef Gabriela Costin, de la IPJ Galați. Tânărul Butură Alex Dănuț speră să-i calce pe urme antrenorului și, de ce nu, să-i depășească performanțele.

Postări asemănătoare

Antreprenoriat Competent în rândul Tinerilor – Învățământ Inovativ pentru Viitor – ACTIV

Reperul

Anticorpii produși după Covid-19 durează până la un an şi cresc dacă persoana se vaccinează

Reperul

Reabilitare termică la Creșa nr. 36

Reperul