Reperul
Eveniment Galati

Polițist local răpus de noul coronavirus

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, era confirmat încă de pe data de 15 octombrie cu virusul Sars Cov 2. Și soția sa era pozitivă la noul coronavirus. Deși inițial boala evolua fără simptome grave, noaptea trecută lucrurile s-au schimbat.

”La miezul nopții un echipaj SMURD a fost trimis pentru a interveni pentru o persoană inconștiență despre care se știa că este infectată cu virusul Sars Cov2. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru persoana respectivă, fiind constatat decesul ”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Galați, lt.col. Eugen Chiriță. Din păcate, bărbatul a ales să se trateze la domiciliu sub supravegherea medicului de familie.

 
,,Un pacient în vârstă de 44 de ani confirmat cu noul coronavirus a refuzat vehement internarea deși a fost  sfătuit atât de către medicul de familie cât și de DSP să se interneze în spital. A luat antibiotic la domiciliu.  Noaptea trecută soția a sunat la 112 și a cerut ajutor medical. Din păcate, medicul ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic constatând decesul. Bărbatul era în evidențe cu o bronșită cronică și era supraponderal ”, a declarat Teodora Diaconiță, purtătorul de cuvânt al Prefecturii  Galați.

Colegii polițistului sunt consternați. ”Regretam trecerea în neființă a colegului nostru și transmitem condoleanțe familiei îndoliate. Pot să vă spun că în urmă cu mai mult de 10 zile colegul nostru nu s-a simțit bine și a fost trimis acasă. Pe data de 15  octombrie a sunat și a anuntat ca a fost confirmat cu noul coronavirus. A intrat în izolare de pe data de 16 octombrie.  Lucra în Poliția Locală de 20 de ani, la ordine publică ”, a precizat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Politiei Locale Galati.

Bărbatul avea un copil în vârstă de 15 ani. Acesta e al 199 lea deces confirmat în județul Galați la începutul pandemiei. În județul Galați în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 89 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus. 

Postări asemănătoare

Un obiect neidentificat căzut din cer a distrus un balcon la Brăila – VIDEO

Reperul

Tragedie | Un copil de un an și patru luni a murit într-un incendiu

Maria Vlad Romaniţă

Controale la persoanele izolate la domiciliu din cauza suspiciunii de Coronavirus

Maria Vlad Romaniţă