Reperul
Eveniment Galati

Polițiștii cer ajutorul cetățenilor pentru a găsi un bărbat dispărut

* Bărbatul, din municipiul Galați, a plecat pe 1 iunie de la casa părinților lui, din comuna Șendreni, și nu a mai revenit *

Poliţiştii gălățeni caută un bărbat de 61 ani, care a plecat de la domiciliul părinților săi și nu a mai revenit. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

„La data de 05 iunie 2018, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 01 iunie 2018, numitul MORARU TEOFIL, de 61 ani, din municipiul Galați, a plecat de la domiciliul părinților săi din comuna Șendreni, județul Galați, și nu a mai revenit. Un vecin l-ar fi văzut în aceeași zi, deplasându-se pe un drum comunal, către terenurile agricole situate în partea de nord a localității. Semnalmente: 1,65 m înălţime, constituție slabă, fața ovală, păr șaten încărunțit, tuns scurt, ochi căprui. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, a comunicat IPJ Galați.

Postări asemănătoare

(VIDEO) Hoți de bijuterii săltați din trafic

Reperul

(VIDEO) Furtuna a făcut ravagii la Tecuci

Maria Vlad Romaniţă

Accident mortal pe Domnească, în zona campusului studențesc

Maria Vlad Romaniţă