Reperul
Eveniment Galati

Polițiștii din Berești au emis un ordin de protecție într-un caz de violență în familie

* Un fiu care și-a bătut tatăl este obligat să părăsească temporar locuința comună și să păstreze o distanță de minimum 300 de metri față de părintele său *

Polițiștii din Berești au emis un ordin de protecție într-un caz de violență în familie. Un bărbat de 35 de ani și-a bătut tatăl, în vârstă de 60 de ani, și este obligat acum să părăsească temporar locuința comună și să păstreze o distanță de cel puțin 300 de metri față de părintele său.

“Pe 6 ianuarie a.c., ora 08:10, polițiștii Postului de Poliție Cavadinești au fost sesizați prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea, în aceeași dimineață, a unui incident în care au fost implicați doi bărbați din orașul Berești, tată și fiu. Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat că, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, un bărbat de 35 ani și-a lovit tatăl, în vârstă de 60 ani, victima primind îngrijiri medicale de la un echipaj al ambulanței, dar refuzând transportarea la spital. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie și, totodată, au emis un ordin de protecție provizoriu, care prevede că agresorul este obligat să părăsească temporar locuința comună și trebuie să păstreze o distanță de minim 300 m, față de victimă”, a comunicat IPJ Galați.

Din decembrie 2018, polițiștii au dreptul de a da astfel de ordine de protecție provizorii pentru a proteja persoanele agresate de membri ai familiei.

Postări asemănătoare

Ultimele pregătiri pentru alegerile prezidențiale

Reperul

Copil accidentat din cauza unei traversări neregulamentare

Maria Vlad Romaniţă

Incendiu la o gospodărie din Cuza Vodă. O femeie a suferit un atac de panică

Maria Vlad Romaniţă