Reperul
Eveniment Galati

Pompierii plantează copaci la Izvoarele, localitatea afectată de cutremure și alunecări de teren

* Lucrătorii ISU Galați îi cinstesc astfel memoria generalului de armată Eremia Grigorescu, comandant al Armatei 1-a din Primul Război Mondial *

Pompierii gălățeni plantează copaci în satul Izvoarele din comuna Slobozia Conachi în onoarea celui care a dat numele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, generalul de armată Eremia Grigorescu.

„În acest an se împlinesc 100 de ani de la moartea eroului gălăţean, comandant al Armatei 1-a din Primul Război Mondial, generalul de armată Eremia Grigorescu. Celebra deviză „Pe aici nu se trece!” răsună şi acum în inimile fiecărui militar ca pildă a curajului şi bărbăţiei ostaşului român. Pentru a onora memoria eroului gălăţean, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Galaţi organizează în data de 21.03.2019, între orele 09:00 – 15:00, o acţiune prin care intenţionează plantarea unei păduri de salcâm în localitatea Izvoarele, cunoscută pentru desele cutremure de pământ şi alunecări de teren, din cauza solului instabil”, a comunicat ISU Galați.

Postări asemănătoare

Incendiu de proporții în localitatea brăileană Plopu

Reperul

Primăria redeschide luni punctele de primire a dosarelor de obţinere a subvenţiei pentru sistem de încălzire

Reperul

Mușcat de un câine, din joacă

Maria Vlad Romaniţă