Reperul
Eveniment Galati

Pompierii plantează copaci la Izvoarele, localitatea afectată de cutremure și alunecări de teren

* Lucrătorii ISU Galați îi cinstesc astfel memoria generalului de armată Eremia Grigorescu, comandant al Armatei 1-a din Primul Război Mondial *

Pompierii gălățeni plantează copaci în satul Izvoarele din comuna Slobozia Conachi în onoarea celui care a dat numele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, generalul de armată Eremia Grigorescu.

„În acest an se împlinesc 100 de ani de la moartea eroului gălăţean, comandant al Armatei 1-a din Primul Război Mondial, generalul de armată Eremia Grigorescu. Celebra deviză „Pe aici nu se trece!” răsună şi acum în inimile fiecărui militar ca pildă a curajului şi bărbăţiei ostaşului român. Pentru a onora memoria eroului gălăţean, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Galaţi organizează în data de 21.03.2019, între orele 09:00 – 15:00, o acţiune prin care intenţionează plantarea unei păduri de salcâm în localitatea Izvoarele, cunoscută pentru desele cutremure de pământ şi alunecări de teren, din cauza solului instabil”, a comunicat ISU Galați.

Postări asemănătoare

Minori reținuți pentru furturi în serie

Maria Vlad Romaniţă

Cum arată noua Unitate de Primiri Urgențe de la Spitalul de Urgență Galați

Reperul

Accident mortal pe DN 26, la Vânători

Maria Vlad Romaniţă