Reperul
Administratie Galati

Prefectul despre Pucheanu: ”Consider că este un om cu gura mare, dar la fapte mic”

Decizia de închidere a piețelor aflate în spații închise a creat multă vâlvă la nivel local. Și mai multe discuții au apărut după ce autorităție locale s-au trezit puse în fața aplicării unei măsuri, fără să li se ofere și o soluție pentru comercianții care s-au trezit că nu mai au unde să-și vândă marfa. Primarul arată cu degetul către prefectul județului Galați, Eugen Hristache, pentru această situație. Invitat într-o emisiune la Reperul TV, edilul orașului nu a avut rețineri în a-și arăta nemulțumirea față de reprezentantul Guvernului în teritoriu.

”Nu te poți ascunde și să spui: păi Administrația Piețelor nu e în sbordinea noastră. Măi, omeni buni de la PNL, fac un apel către George Stângă. Măi, George, că suntem prieteni, când mai puneți câte un om în funcție, controlați-l și dacă are tot ce este necesar să fie bărbat. Eu înțeleg că a fost de găseală, dar vedeți dacă e bărbat. Nu poți să te ascunzi în permanență și să spui: nu știu domnule, nu e la noi, încercați la vecinul. Ce am putut eu și cu doamna Sandu (n.r. Viorica Sandu – dir. S.C. Adiministrația Piețelor S.A. Galați) să facem: am găsit 27 de căsuțe, mai închiriem acum vreo 20, ca să le oferim spații în aer liber celor pe care am fost nevoiți să îi scoatem când am fi putut face o hotărâre de Comitet Județean pentru Situații de Urgență, acolo unde sunt specialiști”, a declarat Ionuț Pucheanu.

Replica prefectului, Eugen Hristache, i-a fost dată primarului, tot la Reperul TV.

”Nu am fost numit acolo de găseală. Acolo am fost numit pentru a munci, pentru a-mi ajuta gălățenii. Ca reprezentant al Guvernului în teritoriu, asta fac acolo. În al doilea rând, limbajul pe care l-a folosit edilul municipiului Galați, nu este un limbaj adecvat unei persoane publice. Din punctul meu de vedere este un limbaj suburban. Pe mine nu mă veți auzi niciodată cu un asemenea limbaj. Noi trebuie să colaborăm și să facem ceea ce depinde de noi, să ne ajutăm gălățenii pentru că suntem în contextul unei grele pandemii, iar toate instituțiile trebuie să facă un front comun împotriva acestui virus. Consider că este un om cu gura mare, dar la fapte mic”, a replicat prefectul, la Reperul TV. Eugen Hristache a mai declarat în cadrul aceleiași emisiuni că are o relație instituțională bună, atât cu primarul, cât și cu președintele Consiliului Județean Galați.  

Postări asemănătoare

Adrian Tabarac: Dezastru total la Braicar

Reperul

Protest spontan al angajaților de la Finanțe și de la Vamă

Maria Vlad Romaniţă

Şantierul Naval Damen Galaţi ȋşi continuă activitatea prin rotaţia personalului

Reperul