Reperul
Cultural Muzica

Premii pentru spectatorii Festivalului Internațional „Leonard”

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați a pregătit surprize pentru public în cadrul Festivalului Internațional „Leonard” – ediția a XVI-a, ce se desfășoară în perioada 2 noiembrie – 8 decembrie.

În fiecare săptămână, Teatrul Muzical va organiza concursuri online pe pagina de Facebook, care vor consta în adresarea de întrebări de cultură generală, ale căror răspunsuri corecte vor aduce câte o invitație de 2 persoane unui singur câștigător/ spectacol.

Întrebările vor viza informații despre spectacolele respective. Pentru a câștiga o invitație, publicul trebuie să dea Like și Share la pagina de Facebook a instituției, Follow pe pagina de Instagram a instituției, dar și un comentariu cu răspunsul corect și cu numele persoanei care îi va însoți la spectacolul ales.

Câștigătorul va fi ales prin sistemul www.random.org și va fi anunțat cu cel puțin o zi înainte de spectacol pe pagina de Facebook a Teatrului. Acesta își poate ridica invitația de la casieria Teatrului

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați va oferi și vouchere cadou pentru diverse servicii în cadrul concursului. Voucherele vor fi oferite pentru fiecare spectacol din cadrul Festivalului Internațional „Leonard” – ediția a XVI-a, cu excepția concertului „Degeaba 30”, susținut de Tudor Gheorghe, alături de orchestra și corul Teatrului. În cazul fiecărui spectacol, se vor oferi între 2-5 vouchere.

Informații suplimentare despre tombola voucherelor cadou pot fi obținute accesând Regulamentul tombolei publicat pe www.naeleonard.ro/interes-public.

Postări asemănătoare

Pe 13 iunie începe târgul de carte “Axis Libri”

Reperul

FOTOREPORTAJ: Compania de teatru PurAnima, o apariţie inedită la Festivalul Internaţional de Animaţie Gulliver

Reperul

Expoziţia de artă plastică “Salonul Dunării”, deschisă chiar de ziua fluviului la Universitate

Ciprian Şchiopeţ