Reperul
Politic

Președintele PNL Galați, George Stângă, ales viceliderul grupului senatorilor liberali

* Stângă este la primul mandat de senator, fiind ales în decembrie 2016 *

Președintele PNL Galați, senatorul George Stângă, a fost ales joi, 1 februarie, în funcţia de vicelider al grupului senatorilor liberali, a anunţat, vineri, Biroul de Presă al filialei liberale.

„Este o funcție care mă onorează, dar în același timp mă și responsabilizează. Le mulțumesc colegilor senatori pentru votul de încredere și pentru susținerea pe care mi-au arătat-o. Îmi doresc ca împreună să continuăm munca începută în 2017 în Parlament, uniți și dedicați, atât apărării intereselor românilor, cât  și promovării de proiecte legislative de care aceștia au nevoie. Îi asigur pe colegii din PNL de întreaga deschidere pentru dialog, deoarece cred  cu tărie că la baza unei colaborări eficiente se află o comunicare asertivă  și un dialog constant și transparent”, a declarat liderul PNL Galați.

George Stângă se află la primul mandat de senator, fiind ales în decembrie 2016 pe lista PNL Galaţi. El face parte din Comisia pentru transporturi şi energie şi din Comisia pentru mediu ale Senatului. În aprilie 2017, Stângă a preluat conducerea organizaţiei liberale din sudul Moldovei.

Postări asemănătoare

Parteneriatul Klaus Iohannis – PNL va duce la construirea ”României normale”

Reperul

O nouă condamnare pentru fostul baron local PSD Gheorghe Bunea Stancu

Reperul

Primarul în funcție despre competiția din partid pentru alegerile locale: În dreptul măsurătorilor PSD este trecut Pucheanu

Reperul