Reperul
Administratie Galati

Prima bandă de pe Faleza Superioară, blocată pentru executarea de foraje

* Circulația va fi îngreunată pe sensul de mers spre Elice și se va desfășura pe o bandă *

Veste proastă pentru şoferii din Galaţi. Traficul rutier va fi îngreunat, pentru o perioadă, pe Bulevardul Marii Uniri, cunoscut ca Faleza Superioară a Dunării. Prima bandă de circulaţie de pe sensul de mers dinspre Grădina Botanică spre Elice va fi blocată pentru a permite efectuarea unor foraje, a anunţat Primăria Galaţi.

“Societatea S.C. Proexrom S.R.L. (cea care a câștigat licitația pentru ‘Inspecție tehnică a lucrărilor publice – zona Faleza, municipiul Galați’) a primit aviz favorabil din partea Comisiei pentru Siguranța Circulației Rutiere pentru demararea lucrărilor. Perioada în care se fac primele foraje și echiparea piezo – înclimometrică este 26 februarie 2018 – 17 martie 2018. În urma studiilor la accidentele de teren punctuale de pe Faleza Superioară (exemplu: accidentul de teren de la Elice) recomandările specialiștilor au vizat demararea unor acțiuni de colectare a datelor, prin metode specifice. Practic va fi blocată o bandă pe sensul de mers dinspre Grădina Botanică spre Elice (din cauza prezenței utilajului care va fi amplasat aici pentru colectarea datelor), iar circulația autovehiculelor va fi deviată pe cea de-a doua bandă de pe sens (conform graficului atașat la mail). Astfel, traficul va fi îngreunat pe B-dul Marii Uniri pe tronsonul cuprins între strada Cloșca și strada Prelungirea Traian”, a anunţat Biroul de Presă al Primăriei.

Conform aceleiaşi surse, zona în care vor fi executate forajele va fi pusă în siguranță și vor fi montate indicatoare rutiere care indică devierea traseului.

harta foraje faleza

Postări asemănătoare

Coadă la Taxe şi Impozite încă din prima zi. Oamenii au stat la rând şi de la 5:00 dimineaţa

Maria Vlad Romaniţă

O treime din comuna Cuza Vodă a devenit zonă inundabilă

Gălățenii își pot plăti, de luni, taxele și impozitele locale

Reperul