Reperul
Eveniment Galati

Prima localitate cu restricții în județul Galați

Este vorba despre localitatea Cavadinești, unde incidența cazurilor de Covid 19 a depășit 3 la mia de locuitori.  În urma ședinței Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galați s-a decis că, începând cu data de 08.09.2021, pentru unitatea administrativ teritorială Cavadinești, unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori, vor fi aplicate, pentru o perioadă de 14 zile, măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 826 din 5 august 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 11 august 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Măsurile dispuse vor fi reevaluate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați, în urma analizei efectuate de către Direcția de Sănătate Publică Galați, la expirarea termenului pentru care acestea au fost instituite. În localitate sunt interzise de acum, timp de 14 zile, nunțile, botezurile, petrecerile și orice alte manifestări inclusiv cele în aer liber. Barurile se închid 14 zile, la fel și sălile de jocuri.

Postări asemănătoare

Un bărbat din Brăila a dispărut de pe o macara plutitoare din Port Bazinul Nou Galați

Maria Vlad Romaniţă

Piroman arestat preventiv

Maria Vlad Romaniţă

VIDEO | Trecerea cu bacul se face ca în vestul sălbatic. Un angajat al Navrom-Bac, călcat cu mașina pe pasarela de îmbarcare

Maria Vlad Romaniţă