Reperul
Administratie Galati

Primar de 6! Este nota pe care şi-o dă Pucheanu, analizându-şi ca simplu cetăţean primii doi ani de mandat

* Edilul şef a spus, însă, că vrea să încheie mandatul cu cel puţin 8,50 *

Doar notă de trecere pentru primarul Galaţiului, ajuns deja la jumătatea mandatului său. Invitat la emisiunea “Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galați-Brăila, social-democratul Ionuţ Pucheanu a fost întrebat ce notă și-ar acorda pentru activitatea la Primărie, dacă ar fi un simplu cetățean. Edilul a recunoscut că nu şi-ar da o notă foarte mare.

“Dintre toţi oamenii pe care îi cunosc, dincolo de câţiva hateri de serviciu, cred că sunt unul dintre cei mai mari critici la adresa mea şi, evident, la adresa echipei pe care o coordonez. Dacă aş fi simplu cetăţean, care ar avea acces, în limitele a ceea ce ne interesează, din presă sau dacă ne-am lovit de probleme pe la Primărie, cred că mi-aş da undeva un 6 în momentul de faţă”, a declarat edilul.

Întrebat dacă nu e notă mică pentru un primar de municipiu reşedinţă de judeţ, Pucheanu a răspuns: “E o notă reală. Vreţi să fiu lăudărosul de serviciu?”.

Imediat, însă, primarul a adăugat că diferența dintre ceea ce percep cetățenii şi ceea ce face el efectiv pentru oraș este mare. “Dacă ar fi să mă iau după cât am muncit, mi-aş da, cu siguranţă, o notă mult mai mare. M-aţi întrebat ca simplu cetăţean. Şi eu merg pe aceleaşi străzi, e vorba, cred, de percepţia pe care cetăţenii o au”, a spus edilul.

Totuși, Ionuț Pucheanu a ținut să precizeze că este sigur că în 2020, atunci când i se va încheia mandatul, va primi o notă mult mai mare de la cetățeni. “Ceea ce vă pot garanta e că voi termina acest mandat luând o notă de minimum 8,50, critic fiind”, a declarat primarul municipiului Galați, social-democratul Ionuț Pucheanu.

Postări asemănătoare

A fost rupt contractul pentru construirea centurii Tecuciului

Noul subprefect al Brailei, Simona Draghincescu, a depus astazi juramantul

Reperul

Un proiect de 1,6 milioane de lei introduce digitalizarea documentelor la CJ Galați

Reperul