Reperul
Social

Primăria a dat startul unei colecte de jucării şi cărţi pentru copiii nevoiaşi din Galaţi

* Aproape 450 de copii sunt asistaţi de fundaţii şi ONG-uri finanţate de municipalitate *

Copiii din municipiul Galați care fac parte din familii nevoiaşe şi care sunt asistaţi de asociaţii şi fundaţii finanţate de la bugetul local vor primi anul acesta, pe 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, jucării şi cărţi. Aceste daruri vor fi strânse în cadrul colectei publice “Dăruiește o jucărie, faci o bucurie!”, inițiată de Primărie.

“Jucăriile și cărțile vor fi strânse în perioada 21 mai – 31 mai 2018 în holul central al Primăriei Galați cu sediul în strada Domnească, nr.54. Organizațiile partenere se vor asigura că toate produsele strânse vor ajunge la copiii din familiile nevoiașe”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei.

Centrele care vor primi jucăriile și cărțile sunt: Fundația “Familia” – Centrul comunitar pentru victime ale violenței în familie și Centrul de zi pentru copii; Fundația “Cuvântul întrupat”; Asociația Filantropică Creștin Ortodoxă “Sf. Vasile cel Mare” – Centrul de zi pentru copii; Fundația “Inimă de Copil”; Asociația Filantropică “Sf. Antonie cel Mare”; Asociația Multifuncțională Filantropică “Sf. Spiridon” – Centrul de zi pentru copii; Centrul pentru copii cu deficiențe neuropsihomotorii; Centrul de zi pentru copii cu autism; Agenția de Servicii Sociale Comunitare “Alternativa” – Centrul de zi “Prietenii Școlii” și Centrul de zi pentru copii cu dizabilități.

Potrivit municipalității, jucăriile şi cărţile colectate în cadrul campaniei “Dăruiește o jucărie, faci o bucurie!” vor ajunge la aproximativ 450 de copii de toate vârstele, asistați de centrele finanțate de Consiliul Local.

Postări asemănătoare

5.000 de puieți de gladiță și salcâm au fost plantați la Cuza Vodă

Reperul

(VIDEO) Reprezentanții industriei ospitalității au ieșit în stradă

Maria Vlad Romaniţă

Salariile muncitorilor din combinat vor crește, în medie, cu 20% în următorii doi ani

Reperul