Reperul
Administratie Braila

Primarul Brăilei: “Cîțule, ce tot ai cu brăilenii?”

Se întreabă primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, după ce Guvernul nu a alocat niciun leu Brăilei, la cea mai recentă rectificare bugetară.


Edilul brăilean a remis un comunicat de presă prin care îl critică dur pe Cîțu, despre care spune că nu are caracter și că nu e prima dată când face așa ceva.

“Guvernul PNL a dat ZERO lei Municipiului Brăila. A doua oară!!! Cîțule, ce tot ai cu brăilenii? Am înțeles că ai avut ceva cu mine în campania electorală, dar de ce ai taiat toți banii Municipiului Brăila a doua oară?

1. Pentru că eu sunt primar PSD? La primarii PNL de ce nu ai tăiat banii Cîțule? Pentru că te-au votat la Congresul PNL? Nu ți-a tremurat pixul?

2. Pentru că nu ai caracter Cîțule?Cîțule, nu sunt banii tăi de acasă, sunt banii din bugetul național si trebuie sa fie împărțiți egal, corect și transparent fară criterii politice. Știu ca oricum nu o sa înțelegi niciodată să fii corect Cîțule. Anul trecut în campania electorală te-ai întălnit la Galați cu Dănăilă fostul presedinte PNL Brăila și ați tăiat și atunci banii brăilenilor. În data de 21.09.2012 Instituția Prefectului a transmis Primăriei Municipiului Brăila adresa prin care ni se solicita sa comunicam sumele necesare pentru alocarea sumelor din Fondul de Rezerva al Guvernului. Tot în data de 21.09.2021, Primăria Municipiului Brăila a transmis către Prefectura Brăila, conform adresei guvernului, sumele necesare a acoperi abonamentele elevilor, studentilor si pensionarilor conform documentelor anexate. Rezultatul se poate observa in Hotarărea de Guvern0 (ZERO) lei pentru Primaria Muncipiului Braila5.000.000 lei pentru Primariile PNL ale Municipiilor Giurgiu, Targu Jiu, Piatra Neamt, Ploiesti, Satu Mare, etc10.000.000 lei pentru Primaria Municipiului Constanta – tot PNL15.000.000 lei pentru Primaria Municipiului Suceava – tot PNL23.000.000 lei pentru Primaria Municipiului Medgidia – tot PNLEtc …………Nu ești SUPERCÎȚU ci DOAR UN FRUSTRAT MIC CARE TAIE DIN PIX ȘI SE RĂZBUNĂ POLITIC pe colegii de partid și pe cei care au alte opțiuni politice. Bine că te-au picat și în Parlament … că tu oricum nu ai înțeles ce te parașutase la Guvern”, a punctat edilul șef al Brăilei. 

Postări asemănătoare

Proiectul Rediscover, la final

Reperul

Trei asociații de proprietari au răspuns inițiativei Primăriei pentru întreținerea spațiilor verzi

Reperul

Trafic deviat în Galați

Reperul