Reperul
Administratie Galati

Primarul Galațiului anunță schimbări în administrația locală

Cine va fi noul viceprimar al Galațiului și cine îl va înlocui pe Mihai Cadinoiu la Transurb

Viitorul manager al societății de transport public în Galați, SC Transurb SA, va fi Dorian Dumitru. Declarația a fost făcută, miercuri seară, de către primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, în cadrul emisiunii ”Interviurile Reperul TV”. Dorian Dumitru a fost directorul Administrației Fluviale a Dunării de Jos și îl înlocuiește pe Mihai Cadinoiu, actualul director la Transurb. Edilul Galațiului și-a exprimat încrederea în viitorul manager, mai ales că Dumitru are o experiență vastă într-o funcție de conducere.

”Dacă toate decurg conform țintarului pe care mi l-am făcut, vineri cred că ar trebui să anunț directorul nou. Această numire are și partea ei de componentă politică. Nu-i neapărat o chestie extraordinar de rea, cât timp îți asumi politic pe cineva. (…) Eu cred că cel pe care îl veți vedea în această postură, de director general la Transurb, este un om cu extrem de multă experiență. Este vorba despre Dorian Dumitru, fostul director de la A.F.D.J.”, a declarat la Reperul TV, Ionuț Pucheanu.

În cadrul aceleiași emisiuni, primarul a anunțat și numele celui de-al doilea viceprimar al Galațiului. Chiar dacă la precedenta ședință de consiliu local nu a adunat numărul necesar de voturi pentru a fi ales viceprimar, Pucheanu este optimist că la următoarea ședință, Andrei Lucian va obține votul majoritar pentru această funcție.

”Propunerea PSD pentru al doilea viceprimar este Andrei Lucian, un coleg de-al nostru din Consiliul Local, ce a fost votat prin vot deschis. Mai democratic de atât nu cred că s-ar putea! (…) A intrat în competiție finală cu doamna Marcela Costea. Aceasta a strâns 15 voturi, dumnealui a strâns 30, deci nu a fost o luptă foarte, foarte strânsă. Din păcate, la încercarea de numire a dumnealui în viitoarea calitate de viceprimar, din cauza unei erori umane a unui coleg de-al nostru, am ajuns la incapacitatea de a-l valida. Votul va fi reluat în viitoarea ședință de consiliu local, unde cred că lucrurile vor intra într-un curs normal”, a mai adăugat la Reperul TV, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Postări asemănătoare

Parlamentarii PNL de Brăila nu au votat “bugetul rușinii naționale”

Reperul

Cătălin Iordache: Președintele CJ Brăila are dosar deschis de DNA pentru deturnare de fonduri

Sorin Rugină

Se restricționează total traficul rutier în zona Tirighina

Reperul