Reperul
Eveniment Galati

Primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, confirmat cu noul coronavirus

Anunțul a fost făcut chiar de Ionuț Pucheanu, pe pagina de Facebook. Acesta a anunțat că se simte bine și că s-a izolat încă de la primele semne de boală.

”Am fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi m-am autoizolat imediat cum au apărut primele semne. Am simptome uşoare, pot să mă ocup în continuare de treburile curente ale Primăriei şi sunt în legătură permanentă cu colegii din aparatul administrativ Activitatea instituției se desfășoară în condiții normale, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare. Sănătate multă tuturor”, a scris Pucheanu pe Facebook.

”Domnul primar s-a  autoizolat la domiciliu, imediat ce au apărut primele simptome, ușoare, la sfârșitul acestei săptămâni, iar rezultatul testului a fost unul pozitiv. Deoarece starea sa de sănătate este una bună, domnia sa gestionează  în continuare  activitățile curente ale  instituției, păstrând permanent legătura cu  colegii din zona administrativă. Activitatea instituției se  desfășoară în condiții normale, cu păstrarea tuturor  măsurilor sanitare, întrucât domnul  primar nu a avut contact direct cu alți salariați  în ultimele trei zile”, a precizat Petrica  Pațilea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galați.  

La Primăria Galați, de la începutul pandemiei, au mai fost infectări cu noul coronavirus printre angajați, ultimul focar apărând înainte de alegerile locale, la câțiva angajați care au fost într-o deplasare în interes de serviciu. 

Postări asemănătoare

Marele premiu la Loto 6/49 câștigat cu un bilet jucat la Galați

Reperul

Femeie grav rănită într-un accident rutier

Maria Vlad Romaniţă

Bărbat găsit mort la volanul unui TIR tras pe dreapta

Reperul