Reperul
Politic

Primarul în funcție despre competiția din partid pentru alegerile locale: În dreptul măsurătorilor PSD este trecut Pucheanu

stiri braila ultima ora

Primarul Ionuț Pucheanu ar urma să fie candidatul desemnat de PSD pentru funcția de primar la alegerile locale din acest an. Potrivit afirmațiilor acestuia lucrurile sunt deja clare în această privință, iar evaluările care se fac în interiorul partidului nu vizează o altă candidatură din partea social-democraților.

Pentru mine și cred că și pentru conducerea PSD cred că da, lucrurile sunt clare”, a declarat Ionuț Pucheanu la deschide Lumea, emisiune difuzată pe postul de televiziune Realitatea TV Galați-Brăila, lăsând să se înțeleagă faptul că, din punctul său de vedere va fi nominalizat de către partid pentru a candida la alegerile locale pentru funcția de primar.

Pus să comenteze afirmația făcută în conferința de presă referitoare la măsurătorile care se fac în partid pentru desemnarea candidatului la funcția de primar din partea PSD, Ionuț Pucheanu a spus că măsurătorile care se fac îl vizează pe el.

Normal că se fac măsurători. Evident că toată lumea se ghidează după ele, dar în dreptul măsurătorilor PSD este trecut Pucheanu”, a mai declarat primarul în funcție spunând că aceste măsurători nu vizează alți potențiali candidați.

Înregistrarea emisiunii poate fi urmărită AICI!

Postări asemănătoare

Antoneta Ioniță (PNL Brăila): Guvernarea PSD continuă distrugerea sistematică a medicinei de familie

Reperul

Vasile Varga: Întârzierea plăților pentru exproprierile de la Podul peste Dunăre, o dovadă de neseriozitate a Guvernului

Reperul

Referendumul a fost invalidat. Prezența la urne în județul Galați – 17,58%

Maria Vlad Romaniţă