Reperul
Administratie Braila

Primarul Marian Dragomir: Harta completă a străzilor din Brăila va fi făcută publică luni

* Harta prezintă starea străzilor așa cum figurează în documentele oficiale, iar brăilenii sunt rugați să o verifice și, acolo unde apar neconcordanțe, să anunțe de îndată autoritățile *

Brăilenii vor putea vizualiza, începând de luni dimineață, pe site-ul Primăriei Brăila, harta completă a tuturor străzilor din municipiu, dar și stadiul în care acestea figurează în documentele oficiale. Edilul-șef îndeamnă brăilenii să verifice cum anume figurează strada lor în documentele Primăriei și, dacă situaţia din acte nu reflectă realitatea, să anunțe acest lucru. “Vom face publică lista străzilor din municipiu, iar luni dimineață toți brăilenii o vor putea vizualiza pe site-ul Primăriei sau chiar descărca de acolo. Pe această hartă avem o legendă: străzile cu asfalt, cele cu piatră cubică, cele cu pietriș, cele cu pământ, care există în zonele foarte izolate, dar și drumurile private făcute de dezvoltatorii imobiliari privați din ultima perioadă. Așteptăm ca fiecare brăilean să verifice dacă strada lui arată într-un fel și e la fel și pe harta noastră. Așteptăm reacțiile”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Edilul-şef a ținut să sublinieze că nu există vreo stradă complet neasfaltată în oraș, care să figureze în documente ca fiind asfaltată, așa cum numeroase voci au susținut în ultimele luni. Acesta a adăugat că probleme sunt acolo unde diverse străzi sunt parțial asfaltate și unde unele bucăți sau capete sunt neasfaltate și că, probabil, de acolo a și pornit confuzia. “Am găsit neconcordanţe în zona de la Caporalul Mușat și au mai fost capete de stradă de 20-30 de metri pe care a trebuit să le trecem pe hartă când nu s-au îmbinat proiectele pe fonduri europene. Nu există, totuşi, o stradă neasfaltată cap-coadă care să figureze ca asfaltată. Mai sunt însă străzi asfaltate în proporţie de 3/4 și poate de aici au apărut și discuțiile”, a afirmat primarul Brăilei.

Postări asemănătoare

PNL îi cere primarului să nu îi mai acopere greșelile viceprimarului Jantea în detrimentul cetățenilor

Reperul

La Buletine va fi deschis sâmbătă și duminică, în zilele referendumului

Maria Vlad Romaniţă

Scandal uriaş la Spitalul de Copii din Galaţi. Tolo.ro dezvăluie că aici sunt dezinfectanţi slabi şi stafilococi

Reperul