Reperul
Eveniment Politic

Primarul nu investește bani în cluburile sportive unde nu există conducere PSD-istă

stiri braila

reclamă liberalii braileni * Aceștia spun că este vizibil faptul că Primăria alocă bani doar pentru clubul de handbal, pentru că acolo PSD are control total.

Liberalii brăileni consideră că este flagrant modul în care Primăria Brăila alege să aloce finanțarea pentru sport, preferând să dea bani doar clubului de handbal, unde conducerea este PSD-istă și văduvește celelalte sporturi și cluburi, unde PSD nu are control. Consilierul PNL Petrică Popa a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că, din punctul său de vedere, această finanțare părtinitoare din partea Primăriei nu face decât să ridice semne grave de întrebare: ”La Brăila ne-am oprit la un singur sport, handbalul feminin. E foarte bine că e stimulat, dar eu îmi pun întrebarea de ce, cu ani în urmă, PSD Brăila considera fotbalul un eveniment social…Acum nu mai e? Ce s-a întâmplat? Nu mai au interese? Îi deranjeaza anumite persoane care se ocupă de alte sporturi? De boxul brăilean, poate nu știu eu, eu nu am mai auzit nimic de perspectivă…De voleiul brăilean….Sporturi care au dat o imagine…Motocros… Parcă un anumit domn ar fi trebuit să se ocupe, dl. Nicu Niță, ar fi trebuit să se ocupe mai mult, am înțeles ca i-a plăcut. NU vedem nimic! De ciclism, caiac-canoe…Astea sunt sporturi care au fost bine cotate la nivel național și internațional cu ani în urmă. Acum nu există decât un interes de imagine și de grup,ca să mergi numai cu o idee, nu fixă, dar închistată, că numai acel sport trebuie sprijinit. Eu nu cred că se poate continua cu asemenea metode de lucru, numai ce vede o singură persoană sau două, să fie aplicat în municipiul Brăila. La baschet, nu mai discutăm, acolo se știe, e ură pe față!”, a mai adăugat Potec.   La rândul său, consilierul Adrian Tabarac a ținut să precizeze că, de fapt, ideea că bugetul municipiului e supus dezbaterii publice e una falsă și că, în fapt, primarul alocă banii așa cum consideră el: ”În fond, nimeni nu are nicio șansă să aducă în atenția Primăriei un proiect. Domnul primar nu dorește să creioneze bugetul ținând cont de toate nevoile acestui oras și de părerilor altora, ci doar cum consideră dumnealui și de cine i se supune. Am alocat 12 mld. lei vechi nu pentru un sport, ci pentru un club. Nu am nimic cu echipa de handbal, ci modul în care au fost alocați acei bani e unul discreționar. Celelalte,  pentru ca nu au conducere PSD-istă, nu au cum să primească ceva, asta e realitatea”, a punctat Tabarac.

Postări asemănătoare

L. Orban: V.P.Dobre, în afara deciziilor PNL!

Reperul

Fost candidat PSD la Primăria Șuțești, condamnat definitiv pentru proxenetism

Reperul

A. Popa (deputat PNL Brăila): “Cumva președintele CJ recunoaște că este părtinitor în ceea ce privește alocarea sumelor către UAT-uri, în funcție de culoarea lor politică?”

Reperul