Reperul
Alegeri Politic

PRO România Galați și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare

PRO România filiala Galați și-a stabilit în urma discuțiilor purtate în forurile de conducere centrale candidații pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Astfel, președintele PRO România Galați, senatorul Nicolae Marin, va deschide lista de candidați pentru Senat, iar Cristian Dima, proaspăt membru PRO România, va ocupa locul 1 pentru Camera Deputaților.

„Este un moment important pentru PRO România și dincolo de speculațiile aruncate pe piață de adversarii noștri politici cred că echipa gălățeană a partidului va da dovadă de unitate. Fac un apel atât către membrii și simpatizanții PRO România, cât și către cei ai ALDE, să dea dovadă de maturitate politică și să își unească forțele pentru a demonstra că există o alternativă pentru actuala guvernare care a adus România într-o situație dificilă prin gestionarea dezastruoasă a pandemiei dar și prin deciziile proaste luate în defavoarea românilor”, a precizat președintele PRO România Galați, senatorul Nicolae Marin.

Pentru Senat, pe lista PRO România se mai regăsesc: Paladi Silviu, Butunoiu Dorin, Țăpoi Alice, Socoliuc Cosmin Emil și Toth Constantin Silviu.

La Camera Deputaților, pe listă se regăsesc: Ștefan Vasile, Caliga Gigel, Lăcătușu Sorin, Stamate Eugen – George, Marin Mihai, Mircea Iulian, Măcuța Silviu – Dănuți, Plugaru Paula, Ciosu Daniel, Năvădaru Nicu și Lupu Nistor.

Ținta stabilită de PRO România Galați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie este obținerea celor două mandate de parlamentari.

Postări asemănătoare

L. Georgescu (PSD Galați): ”Propunem înființarea Netflix-ului educațional”

Reperul

3.600 de copii bolnavi de diabet vor primi dispozitive medicale

Sorin Rugină

Medicii de familie, scutiți de la plata impozitului pe clădiri

Reperul