Reperul
Social

„Probleme astrale” la Spitalul de Urgență din Galați

Activitatea la arhiva Spitalului de Urgență din Galați este încurcată de solicitări bizare. În ultima vreme, tot mai mulți gălățeni solicită să afle ora exactă a nașterii pentru ca apoi să poată obține o astrogramă cât mai precisă. Solicitările lor înseamnă însă o muncă destul de complicată.

Sunt sigură ca dumneavoastră aveți probleme mai importante și urgente de rezolvat. Mă întrebam dacă ați putea să mă ajutați să aflu ora nașterii mele. Îmi cer scuze dacă cererea e deplasată și o să înțeleg dacă timpul nu vă va permite să mă ajutați, doar că pentru mine este important să aflu’’, așa arată una dintre aceste solicitări, la care reprezentanții spitalului nu au cum să nu răspundă.

În ultima vreme tot mai multi cetățeni solicită să afle ora nașterii în unitatea noastră. Cererile sunt transmise pe orice cale la secretariatul unității, dar majoritatea sunt transmise prin email. Ei nu justifică în solicitări, dar presupun că vor să își facă niște calcule astrale“, declară Mădalină Ispas, reprezentantul Spitalului de Urgență din Galați.

Solicitările sunt greu de rezolvat, mai ales că, atunci când nu este vorba despre o dată de naștere recentă, ea nu figurează în sistemul informatic. Așa că angajaților spitalului nu le rămâne decât să se piardă printre rafturile cu registre prăfuite aflate în arhiva din subsolul unității medicale.

Astrologii explică însă că în întocmirea unei astreograme, ora nașterii este un element relevant.

Fără ora nașterii nu se poate construi o astrogramă. Asta înseamnă să fim privați de caracteristicile derivate din ascendent și cele 12 case. Ascendentul este foarte important, este cel care ne afecteaza după vârsta de 28 de ani – 30 de ani”, spune Nelu Vicleanu, astrolog.

Unii dintre cei care au avut nevoie de un astfel de calcul spun că astfel au putut afla informații ce le-au fos de mare ajutor. „Am reușit să îmi conștientizez vulnerabilitățile, sensibilitățile, fricile. Mă ajută să merg pas cu pas catre visul meu“, a declarat Andreea Goria, unul dintre cei ce a reușit să își afle ore nașterii și astfel și-a putut întocmi o astrogramă.

Postări asemănătoare

Patru maşini rămase în zăpadă la Scânteieşti au fost deblocate de drumari. Trei trenuri cu plecare din Galați au fost anulate

Maria Vlad Romaniţă

Spitalul Județean de Urgență Brăila revine la activitatea normală

Reperul

Campanie umanitară a Universității „Dunărea de Jos”

Reperul