Reperul
Alegeri Politic

Prof. Dr. A. Nechita (PSD Galați): ”Vreau să-mi fac meseria în condiții oneste, performante”

Pentru că mulți gălățeni s-au arătat surprinși de candidatura doctorului Aurel Nechita la Camera Deputaților, la alegerile din 6 decembrie, reputatul profesor universitar a explicat în cadrul emisiunii Reperul TV, moderată de Sorin Rugină, de ce își dorește să ajungă din nou parlamentar.

”Nu am avut de gând să candidez, aveam alte planuri de dezvoltare. Pe mine mă interesează, de fapt, să-mi fac meseria în niște condiții oneste, performante, cu aparatură, cu tot ceea ce-și dorește orice medic din lumea asta. Martor este Spitalul de Copii unde sunt niște condiții de igienă și curățenie și dotare foarte bune. Ca să am aceste condiții, a trebuit de-a lungul timpului, să fac niște pași într-o anumită direcție: să mă duc să cer, să iau, să aduc. Dacă stai și-ți faci datoria în mod onest nu vine nimeni să-ți aducă nici aparatură, nici să-ți facă spitale. Mi-am amintit că, de pe poziția aceasta de parlamentar, mergând acolo unde se dă ora exactă, am înființat și o Facultate de Medicină, am adus vreo 37 de miliarde de lei cu care s-au reparat secțiile de chirurgie de la Spitalul Județean, am adus bani și pentru alte spitale pentru că această zonă guvrnamentală, dar și parlamentară înseamnă o influență în care poți să faci ceva.  Faci pentru statul român, dar faci și pentru cei de acasă”, a declarat la Reperul TV, prof. Dr. Aurel Nechita, candidatul PSD la funcția de deputat.

În aceeași notă, dr. Nechita a adăugat că din postura de deputat va face toate demersurile pentru crearea mai multor centre de permanență. La ora actuală, în municipiul Galați sunt două astfel de unități sanitare, iar în mediul rural, nouă.  Nu în ultimul rând, candidatul PSD, dr. Aurel Nechita a mai dezvăluit la Reperul TV că anul viitor există șanse ca Facultatea de Medicină și Farmacie din Galați să aibă o nouă extensie în Italia.

Postări asemănătoare

DESCHIDE LUMEA | Președintele CJ Galați: Un aeroport nu este un proiect imposibil (VIDEO)

Reperul

Ștefan Baltă: Nici măcar nu se mai chinuie să ne mintă

Sorin Rugină

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz

Reperul