Reperul
Eveniment Galati

Profesor acuzat de agresiune la școală

Un profesor de 72 de ani, de la școala din Liești, s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe după ce a lovit un copil de clasa a VII-a. Incidentul a avut loc chiar la școala la care bărbatul predă.

„În cursul zilei de astăzi, la ora 13:10, la sediul Secției 3 Poliție Rurală Liești s-a prezentat o femeie, cu vârsta de 35 de ani, din comuna Ivești, care a sesizat faptul că fiul acesteia, un minor, cu vârsta de 13 ani, ar fi fost agresat fizic de un profesor, un bărbat, cu vârsta de 72 de ani, în timpul orelor de curs la unitatea de învățământ, din localitatea de domiciliu, unde este înscris, la data de 02.10.2023.

Din verificările preliminare efectuate de polițiști a rezultat că cele sesizate se confirmă, stabilindu-se faptul că în data de 2 octombrie 2023, la ora 12:02, la unitatea de învățământ respectivă, pe holul din incinta clădirii unde se află atelierul de meserii, cadrul didactic l-ar fi agresat fizic pe fiul reclamantei, care are calitatea de elev, în clasa a VII-a, lovindu-l cu palma la nivelul feței.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, iar cercetările urmează a fi continuate de polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară Galați, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, informează I.P.J.

 

Postări asemănătoare

Adolescentă accidentată de un șofer minor, băut

Maria Vlad Romaniţă

Amenzi usturătoare pentru cei care aruncă gunoi pe digul Brăila-Galați, în zona fostei cărămidării

Reperul

Prinși în trafic cu mașini furate și fără a avea dreptul de a conduce

Reperul