Reperul
Politic

Prorectorul Ştefan Baltă: Sunt dispuși să mă urmeze în PNL oameni din societatea civilă

* Liderul filialei PNL Galaţi, senatorul George Stângă, a precizat că partidul îşi deschide larg porţile pentru “toţi cei care pot schimba lucrurile în bine” *

Societatea civilă, tot mai interesată să intre în politică. O spune Ștefan Baltă, prorector al Universității “Dunărea de Jos” și proaspăt membru al PNL Galați. Profesorul universitar a declarat, aseară, în cadrul emisiunii “Deschide Lumea”, de la Realitatea TV Galați-Brăila, că înscrierea sa în PNL le-a dat curaj și altora să facă acest pas.

“Cele mai frumoase mesaje de încurajare le-am primit de la foștii mei studenți (…). Sunt dispuși să mă urmeze în PNL oameni din societatea civilă. Am discutat cu foarte mulți oameni din societatea civilă și din mediul de afaceri, care au fost de acord să intre în politică (…). După ce am făcut pasul de a mă înscrie în PNL, au fost oameni din Universitate care mi-au spus că ar dori să se implice și ei. Există foști membri de partid, chiar și din Universitate, care mi-au declarat că le-am dat încredere și ar vrea să revină în partid. Ăsta e efectul pe care mi-l doream (…). Îmi doresc să ajungă să lucreze împreună foștii, actualii și viitorii liberali”, a afirmat Ștefan Baltă, aseară, la Realitatea TV Galați-Brăila.

Astăzi, prorectorul de la “Dunărea de Jos” a avut prima sa ieşire publică alături de preşedintele organizaţiei judeţene PNL Galaţi, senatorul George Stângă, în cadrul unei conferinţe de presă (foto jos). Stângă a vorbit despre deschiderea partidului către oameni noi și buni. “Avem nevoie în PNL de oameni care au experienţă politică, dar și de oameni care nu au mai fost afiliați politic. Am decis că este cazul să ne implicăm în zona societății civile, să deschidem larg porțile partidului către toți cei care cred că pot schimba lucrurile în bine (…). Îmi doresc să aduc în PNL cât mai mulți oameni buni deoarece, acolo unde există competiție, există performanţă”, a afirmat liderul PNL Galaţi.

stefan balta george stanga

Postări asemănătoare

Cinci candidați se luptă pentru fotoliul de primar al comunei brăilene Viziru

Reperul

N. Marin (Pro România): ”Dacă George Stângă va ieși pe locul trei, Victor Dobre o să-i ia scaunul”

Sorin Rugină

Forța Dreptei la Galați

Reperul