Reperul
Administratie Economic Eveniment Finante Galati Galati Social

Protest spontan al angajaților de la Finanțe și de la Vamă

* Protestatarii sunt nemulțumiți de modificările aduse legii fiscale și, în special, de propunerea de desființare a direcțiilor regionale *

Protest spontan al angajaților Direcției Regionale de Finanțe, inclusiv al celor de la Direcția Regională Vamală. Oamenii au oprit spontan lucrul și au ieșit în fața instituției pentru a trage un semnal de alarmă legat de modificările legii fiscale aflate pe masa parlamentarilor.

„Acesta este un protest spontan al oamenilor din cauza legii privind desființarea regiunilor, lege care astăzi este pe ordinea de zi în Camera Deputaților. Sunt aici angajați nu doar de la Direcția Regională Vamală, sunt angajați de la toată Direcția Regională a Finanțelor. Înseamnă desființarea acestei regiuni care cuprinde șase județe, care gestionează cele șase județe, și vor fi înființate AJPF-uri. Oamenii sunt nemulțumiți pentru că aceia de aici, de pe regiune, vor fi împărțiți pe cele șase județe, sau nu știm exact. Noi suntem nemulțumiți că a ajuns o lege în Parlament. Funcționăm așa cum trebuie, nu vrem altceva decât stabilitate. Nu se exclude nici pierderea locurilor de muncă”, a precizat Anca Tudorache, lider de sindicat.

S-a dorit ca acest protest spontan să fie un semnal de alarmă, dar nu sunt excluse nici alte mișcări de protest, dacă modificările legii vor trece de Parlament în actualul format.

Postări asemănătoare

Adolescentă dată dispărută, găsită de polițiști

Maria Vlad Romaniţă

Loverboy: Trimiteau fete să se prostitueze în Londra și ei se plimbau cu limuzina în Galați

(VIDEO) Tâlhărit de adolescenți în parcul Eminescu

Reperul