Reperul
Eveniment Galati

Protestatarii s-au întâlnit cu prefectul județului Galați

Prefectul județului Galați, Claudiu Gavril, s-a întâlnit cu protestatarii, a discutat cu ei și i-a invitat la sediul Instituției Prefectului. Întâlnirea a fost organizată pentru ca protestatari să își poată prezenta principalele nemulțumiri, acestea fiind transmise, încă din cursul săptămânii, către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Ministerul Finanțelor, Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, precum și Ministerul Afacerilor Interne.

 ”Cunosc foarte bine doleanțele protestatarilor, mai ales că vin din rândul lor. Știu cu ce se confruntă, știu exact care sunt problemele și îi asigur că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a-i susține. Tot ce am discutat astăzi va ajunge pe masa miniștrilor și a prim-ministrului. Le voi susține cauza și sunt convins că, prin dialog, vor fi găsite cele mai bune soluții pentru rezolvarea tuturor problemelor discutate”, a declarat Claudiu Sorin Gavril, prefectul județului Galați.
Reamintim că astăzi, zeci de transportatori, dar și agricultori au organizat la Galați un protest, nemulțumiți de prețul polițelor RCA, dar și de scumpirile și taxele marite în ultima perioadă.

Postări asemănătoare

Scandal la grădiniță

Maria Vlad Romaniţă

A murit înecat cu un mic

Maria Vlad Romaniţă

De anul viitor, actele de stare civilă vor fi tipărite

Reperul