Reperul
Politic

Consilierii județeni PNL Galați nu au participat nici astăzi la ședință

Astăzi a avut loc o nouă ședință extraordinară la Consiliul Județean Galați.
Consilierii PNL Galați au hotărât să continue protestul și să nu participe nici de această dată. Aceștia susțin că prin neparticiparea la ședințe protestează față de lipsa de comunicare a președintelui Costel Fotea cu toți consilierii:

  • “În vederea aprobării proiectelor de importanță majoră este necesară ședința cu prezență fizică, permițându-se, astfel, dezbaterile libere pe tema respectivă. Mai mult, situația sanitară nu mai necesită niciun fel de restricții. Deasemenea, analiza unor subiecte de mare importanță pentru gălățeni necesită un interval mai mare de timp, discuții în comisiile de specialitate ale Consiliului Județean, motiv pentru care nu pot fi propuse spre votare din patru în patru zile, putând fi supuse dezbaterilor într-o ședință ordinară.
  • Domnul președinte Fotea refuză în continuare să se consulte cu toți consilierii, cu privire la prioritățile județului, hotărând singur ce proiecte sau lucrări trebuie făcute și unde. De menționat este și faptul că toate proiectele îl au ca inițiator doar pe dnul Fotea, ceilalți consilieri, chiar și din PSD, neavând, se pare, nicio inițiativă.
  • O altă situație de neaceptat, totalmente împotriva locuitorilor județului Galați, creată și întreținută tot de domnul Fotea, este întârzierea aprobării bugetului Municipiului Tecuci. Este al doilea an de când același domn Fotea, ca președinte al organizației PSD Tecuci, întârzie intenționat aprobarea bugetului municipiului, lăsând tecucenii fără resursele financiare necesare desfășurării activităților diverselor instituții.
    Concluzionând, consilierii județeni PNL Galați își vor menține protestul până când președintele Fotea va înțelege că trebuie să colaborăm activ cu toții, indiferent de partidul pe care îl reprezentăm, pentru toate comunitățile din județul Galați.
    Despotismul nu este o formă de guvernare în democrație!” transmite Grupul consilierilor județeni ai PNL Galați.

Postări asemănătoare

Adrian Tabarac (candidat independent) nu exclude o întoarcere în PNL Brăila

Reperul

Deputatul PNL Antoneta Ioniță: Derapaje peste derapaje! Și toate făcute în numele votului primit în 2016

Reperul

Primăria, dată în judecată de firma care a început studiul de fezabilitate pentru tunelul pe sub Dunăre

Maria Vlad Romaniţă