Reperul
Eveniment Galati

Proxeneți duși la audieri după mai multe percheziții în Galați și Ploiești

* Proxeneții racolau tinere din luna mai și, după ce se împrieteneau cu ele, le obligau să se prostitueze *

Proxeneți duși la audieri, după mai multe percheziții. În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au efectuat 10 percheziții, în Ploiești și Galați, la domiciliile unor persoane bănuite de proxenetism. Polițiștii au descins la 8 locuințe din Ploiești și la alte două din Galați.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna mai, persoanele bănuite ar fi racolat mai multe tinere, pe care le-ar fi determinat să practice prostituția, după ce, în prealabil, ar fi stabilit relații de prietenie cu ele. Fetele își identificau clienții fie prin intermediul unor anunțuri online, fie în mediul stradal.

22 de persoane au fost aduse la sediul I.P.J. Prahova, în vedea audierii și continuării cercetărilor.

De la domiciliile vizate de percheziții, polițiștii au ridicat sume de bani totalizând 10.000 de lei și 1.000 de euro, bijuterii, bastoane cu electroșocuri, telefoane mobile, precum și alte bunuri ce au fost utilizate în activitatea infracțională.

Postări asemănătoare

Asistenta de la SAJ Brăila a fost infectată cu COVID 19 pentru că pacientul a mințit cu privire la istoricul epidemiologic

Reperul

Trafic de droguri de mare risc în Galați și Brăila

Maria Vlad Romaniţă

Au spart un centru al Finanțelor Publice Locale

Maria Vlad Romaniţă