Reperul
Administratie Galati

Pucheanu, autoevaluare după patru ani de mandat

stiri braila ultima ora

Pe data de 5 iunie se vor împlini patru ani de la alegerile locale în urma cărora Ionuț Pucheanu a devenit primarul municipiului Galați. Prezent în platoul emisiunii Deschide Lumea, edilul a încercat să-si dea o notă pentru cei patru ani de mandat. “Pentru că perfecțiunea nu a fost atinsa (…), 8.5 sau 8.6”, a fost autoevaluarea primarului gălățean.

        Nu este prima dată când Ionuț Pucheanu își acordă note pentru felul în care a condus Primăria Galați. Pe data de 30 mai 2018, primarul gălățean și-a dat “o notă de trecere”, nota 6. “Un primar de nota șase”, a fost titlul unui articol publicat pe site-ul reperul.ro, pentru ca, după numai opt luni, primarul să-și evalueze performanța din administrație cu “7 sau 7.5”. Era începutul anului 2019 și contractele cu bani europeni începuseră să se înmulțească astfel încât, în decembrie 2019, edilul și-a acordat nota 8.5: „Cred că anul trecut mi-am dat 7,5. Astăzi mi-aș da o notă ceva mai mare: 8,5 (…). Nu sunt un primar de 10, cu siguranță”, declarat Pucheanu, care puncta una dintre marile reușite ale mandatului său: „Cred că una dintre cele mai mari realizări este oprirea sau astuparea găurii imense ce însemna Calorgal. Este o decizie pe care, de 30 de ani, nimeni nu și-o asuma. (…) Priviți ce se întâmplă la nivel național cu toate problemele din sistemele centralizate care furnizează agent termic și nu cred că e vreun oraș care să nu aibă probleme”.

        După cei patru ani de mandat, primarul consideră că Galațiul și gălățenii au avut parte de multe realizări. “Cred că au fost patru ani buni pentru Galați și gălățeni, cu foarte multe realizări, cu o abordare a rezolvării problemelor cu care gălățenii nu au mai fost obișnuiți: aceea de a intra în inima cartierului și de acolo să pornești schimbarea”, a declarat Ionuț Pucheanu la Realitatea TV Galați – Brăila.

Postări asemănătoare

Brăila va avea parcări supraetajate inteligente

Reperul

Primăria Galați a lansat proiectul e-ticketing

Reperul

Cătălin Iordache: Președintele CJ Brăila are dosar deschis de DNA pentru deturnare de fonduri

Sorin Rugină